Konulara sadece başlığı okuyarak cevap vermek

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Çok sık yapıorum .
Bazen konu başlığı ve içerik çok başka cıkabilio.
Yorumdan sonra farkedersin amma velakin gec olmuştur .

Uzun yazı okumaktan sıkılıyorum ve bunu sık sık yapıyorum edit ne için var..

Genelde içeriği okumaya çalışıyorum ancak çok uzun yazılarda bu pek mümkün olmuyor. Okumaya vaktim olmuyorsa da yorum yazmadan geçiyorum.

Genelde içeriği okumaya çalışıyorum ancak çok uzun yazılarda bu pek mümkün olmuyor. Okumaya vaktim olmuyorsa da yorum yazmadan geçiyorum.
Uzun değilse genelde çoğu yorumu okumaya çalışıyorum ancak sayfalarca yazılınca pek imkan olmayabiliyor.

Yorumları hepsinden daha çok okuyan ben.

Bazen yazıyı okurken ortalarda bir yerde daha devamı var mı? diye bakıyorum ve gözüm korkuyor.

Aa ben yorumları okuyup öyle yorum yaparım ki konu ile başlık artık bana ayak uydurmaktadir

Basligi okudum ve cevap veriyorum.
Cevap.

Başlık okundu -> cevap verildi -> yorumlar okundu -> LAN AYNISINI YAZMIŞLAR YAAAA

Ne güzel konu başlıklarım vardı. Entelektüel mi dersin, estetik mi dersin, edebi mi dersin, düşünsel yönden spekülatif mi dersin, gayet zengin ve dolu dolu.

Ama içlerinde neler yapmışlar. Camide içki içmişler, başörtülü bacıma sarkmışlar, yazmaya klavyem varmıyor, daha neler neler...

Utanmaz arlanmazlar! Sürtükler, sürtüşükler!

içerik sıkmıyorsa ve güzel anlatılmışsa okurum ama genelde başlığa tıklamadan öncevabım oluşuyor zaten

İçeriğini önemsemiyorum,başlığı haylice yetiyor.

Sağlıklı insan tavrı. Sizin dediğinizin yahut başlık altında yaptığınız açıklamanın ne önemi var? Tıpkı benim bu mesajım gibi. Bakma okuma geç, ne diyorsan de.

Ben bazam başlıktan da bağımsız yazıyorum, o an aklıma bir şey gelmişse yazar çıkarım. Bu beni bağlar.

Geri