Konu/Mesajlarını görmek istemediğiniz üyeler.

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
oldukça basittir, ublock origin tarayıcı eklentisini yükleyip ayarlardan filtrelerim kısmını açıyorsunuz, ve aşağıdaki kodu ekliyorsunuz ;

forumsal.net##article.message:has(a[href*="/uye/ibadeath.12074/"])

ve değişiklikleri kaydet diyorsunuz. ve artık @ibadeath 'ın ne başlık içindeki mesajları, ne de açtığı başlıkları görmüyorsunuz.

teşekkür etmenize gerek yok, ben sizler için varım.

ibadeath seni örnek verdim azizim, ilk senin nick çıktı karşıma üzerine alınıp küslük müslük yapma sonra bir de senin gönlünü almakla uğraşmayalım.

1759925250638.png

Son düzenleme:
Yok sayma kodu mu o…

Aşağıdaki ile benzer sanırım.

Konuları ve Forumu Yoksay

konuları yoksay dediğin zaman zannedersem o forum altına yazılan hiç kimsenin mesajını görmüyorsunuz. bunda ise farklı olarak spesifik bir kişi veya kişiler için uygulanabilecek bir filtre. mesela bu filtreyi sizin nickiniz için uygulasaydım buraya veya herhangi bir konuya yazdığınız mesajları hiç görmeyecektim gibi düşünebilirsiniz.

Ocean hesap bilgilerimizi çalmak için spam gönderiyor da olabilir.

forumun senelerce teknik yöneticiliğini yaptım. çalınabilecek veriler alt tarafı, mail adresin ve ip adresin. ip adresin de zaten dinamik modemi kapatıp açtıkça değişiyor bir işe yaramaz. ama ben sen olsam yine de bana bu kadar güvenmezdim hahah.

konuları yoksay dediğin zaman zannedersem o forum altına yazılan hiç kimsenin mesajını görmüyorsunuz. bunda ise farklı olarak spesifik bir kişi veya kişiler için uygulanabilecek bir filtre. mesela bu filtreyi sizin nickiniz için uygulasaydım buraya veya herhangi bir konuya yazdığınız mesajları hiç görmeyecektim gibi düşünebilirsiniz.

forumun senelerce teknik yöneticiliğini yaptım. çalınabilecek veriler alt tarafı, mail adresin ve ip adresin. ip adresin de zaten dinamik modemi kapatıp açtıkça değişiyor bir işe yaramaz. ama ben sen olsam yine de bana bu kadar güvenmezdim hahah.

Şey yok mu?

Bütün erkekleri kapat
Bütün AKP'lileri kapat
Fenerbahçesizleri kapat
Kedi sevmeyenleri kapat
Medeni hâli evli olanları kapat

Şey yok mu?

Bütün erkekleri kapat
Bütün AKP'lileri kapat
Fenerbahçesizleri kapat
Kedi sevmeyenleri kapat
Medeni hâli evli olanları kapat

-eğer profilinde cinsiyet belirtmişse hepsinin mesajları kapatılabilir,
-takım tutmuyorum,
-kedi sevmeyenler direk ölsün bence,
-önemli olan medeni halinin bekar değil, bekar halinin medeni olmasıdır.
-akp konusunda maalesef yardımcı olamayacağım, onlar virüs gibiler her yerdeler ve bölünerek çoğalıyorlar. maalesef biz bu çağın fiyakalı kaybedenleriyiz.

Insanlara cidden bu kadar tahammulsuz musunuz ya ,

Bu kadar uğraşana kadar foruma girme yani jfjjfj

Forumu ya da konuyu "yok say" dediğinde, foruma - konuya giriş yaparsan yine sende engelli olmayan kişilerin yorumlarını görüyorsun ancak yeni mesajlarda o konu çıkmıyor, ana sayfada ise listelenmeye devam ediyor.

Yöneticiler engellenemiyor ancak bu şekilde onlar da engellenebiliyor galiba.

Yoksay diyorum geçiyorum az önce de yaptım yine harcayacagim efor ancak bu kadar olur ahahaha

Forumu ya da konuyu "yok say" dediğinde, foruma - konuya giriş yaparsan yine sende engelli olmayan kişilerin yorumlarını görüyorsun ancak yeni mesajlarda o konu çıkmıyor, ana sayfada ise listelenmeye devam ediyor.

Yöneticiler engellenemiyor ancak bu şekilde onlar da engellenebiliyor galiba.

aslında o kadar spesifik filtreler yapmak mümkün ki, yöneticileri de engelleyebiliyorsun. ya da örneğin ;

-x sayıdaki mesajın altındaki veya üstündeki kullanıcıları,
-sadece belirli üye gruplarını (örneğin sadece özel üyeleri)
-x sayıdaki tepkime puanın altındakileri veya üstündekileri kullanıcıları,
-imzası olanları veya olmayanları, veya imzasında resim olanları veya olmayanları
-renkli yazı kullananları veya kullanmayanları
-büyük harfle yazanları
-ticaret puanına göre
-eğer profilde seçilmiş ise cinsiyetine göre
-profil resmi olanları veya olmayanları
-saate göre (örneğin belirli bir saatte yazdıklarını görebileyim, öğleden önce yazdıklarını görebileyim, öğleden sonra görmeyeyim gibi)
-sadece alıntı yaptığı mesajları göreyim
-x tarihinden sonra üye olan kişilerin mesajlarını göreyim veya görmeyeyim

gibi gibi pek çok filtre yapmak mümkün.

ohooooo 47 tane kişi için uğraşamam. varsın olsun başka birisinin yazdığı konu da çıkmayıversin karşıma. kaldı ki, illaki ondan sonra (engelli olmayan birisi) o konuya birisi yazacağı için bir şekilde karşıma çıkacaktır. ha bazen "lan şöyle bir konu vardı, nereye kayboldu bu şimdi" dediğim zamanlar oluyor. o zaman biraz uğraşıyorum, o kadar.

hani adam gibi yazsalar kaldıracağım hepsini de ama hiç umudum yok maalesef. nöronlar gitmiş.......:D abi kusura bakmayın da biri hacı yakışıklı gibi takılıyor, biri ahmet ercanlar'dan hallice, biri idris naim şahin gibi, biri hababam sınıfı hürrem sultan çakması, birisi şeyh said sanki vs vs vs vs vs..... yaz yaz bitmiyor......

ohooooo 47 tane kişi için uğraşamam. varsın olsun başka birisinin yazdığı konu da çıkmayıversin karşıma. kaldı ki, illaki ondan sonra (engelli olmayan birisi) o konuya birisi yazacağı için bir şekilde karşıma çıkacaktır. ha bazen "lan şöyle bir konu vardı, nereye kayboldu bu şimdi" dediğim zamanlar oluyor. o zaman biraz uğraşıyorum, o kadar.

hani adam gibi yazsalar kaldıracağım hepsini de ama hiç umudum yok maalesef. nöronlar gitmiş.......:D abi kusura bakmayın da biri hacı yakışıklı gibi takılıyor, biri ahmet ercanlar'dan hallice, biri idris naim şahin gibi, biri hababam sınıfı hürrem sultan çakması, birisi şeyh said sanki vs vs vs vs vs..... yaz yaz bitmiyor......

Online olma sebebinizi merak ettim.

Geri