Kendini kufur ederek savunamazsin. Senin ve dahi hicbir uyenin boyle bir hakki yok, tehdit etmeye ihtiyacta yok, etikten ahlaktan adaletten bahsedip kufur etmenin izahi olamaz.
Buradaki konu kilit meselesiyle alakali gördüğüm icin uyardim seni, madem bir emek veriyorsun vakit harciyorsun bunu dile getirmenin yolu hakaret degildir. Burada bazi aklievvel kufurbazlara uymayin. Gereksiz polemiklerle vakit kaybetmek yerine bizlere direkt olarak ulasabileceginiz bircok alan mevcud.
Hicbir uyeye karsi artniyetimiz yoktur. Kufur edip terbiyesizlik yaptiginiz kisi bile bunun ustunde durmadi. Hatalardan ders almakta bir erdemdir. Sizleri faydali paylasimlar yaparken goruruz insallah.
Burada herkesin yonetme fiiliyle alakali dusuncesi olabilir, saygiyla karsilariz. Nihayetinde ulke yönetmiyoruz alti ustu bir forum sitesi.
Konu kilitleme mevzusuna gelince. Adam yazdiklarinin manasini bile bilmeden kufru hakareti basip konuyu cigrindan cikariyorsa sayet kilitlenir ne olacak baska. Bunun haricinde bir konuyu acik tutmak yonetim meziyyetidir. Tartisma uslubu forumlarda cok degisti maalesef. Kufur hakaret edemeden cumke kuramayan insanlarla dolu ortalik.
Bu konuyu uzatmayin, ikili diyaloga cevirip tekrar tekrar etiketleme yapmayin rica ediyorum.