Konu Kilit

Konu sahibi son olarak 592 gün önce görüldü
Yöneticilerin cogu zaman Yardım / Öneriler / İstekler bölümünde basvurdugu ilk sey. Halbuki adi üzerinde, o bölüm üyelerin Önerilerine ve İsteklerine ayrilmistir. Fakat ve lakin üyeler ve onun istekleri öyle bir görmemezlikten geliniyor ki, problem cogu kez ne yazikki ortadan kalkmis olmuyor.

Sonuc.Duz üyenin konuya cevap verebilme ve kendini dogru dürüst ifade etme yetkisi elinden aliniyor. + Üye ve yöneticiler arasindaki tanindik huzursuzluklar.

Ayrica smiliesi bile vardir.

@Hannibal böyle ne guzel efendi efendi anlatmissin. Masallah cok begendim seni hep boyle gormek isteriz. Birde gecen gun ettigin kufurlerdende bahsederek acsaydin keske konuyu.

Mesela haktan hukuktan boyle efendi efendi adaletten bahsedip, sonra dümdüz girmenden felan bahsetseydin biraz.

Bu kadar hakarete ragmen yoneticiler konuyu kilitlemekle yetiniyor. Gozum senin uzerinde haberin olsun. Burada Operadan VPN indirip ip adreslerinizi degisip kufur kiyamet yagdirip nasilsa bulunamam demeyin. Aklinizin bir kosesinde olsun.

@Hannibal böyle ne guzel efendi efendi anlatmissin. Masallah cok begendim seni hep boyle gormek isteriz. Birde gecen gun ettigin kufurlerdende bahsederek acsaydin keske konuyu.

Mesela haktan hukuktan boyle efendi efendi adaletten bahsedip, sonra dümdüz girmenden felan bahsetseydin biraz.

Bu kadar hakarete ragmen yoneticiler konuyu kilitlemekle yetiniyor. Gozum senin uzerinde haberin olsun. Burada Operadan VPN indirip ip adreslerinizi degisip kufur kiyamet yagdirip nasilsa bulunamam demeyin. Aklinizin bir kosesinde olsun.
Benim anlim ak herkes kendine yakisani yapar. Ne o bu bir tehditmi.. ha sadece benim kufurlerimi gordu herkes.o sildiginiz mesajlar sirtiniza vebal olur. Sadece uyelerin gormek istedikleri kaliyor.digerleri ise siliniyor.ne yahu kendimizi savunma hakkimizdami yok. O halde forumun icerigini degistirelim bizde ona gore takilalim

Multi üyelik dedektörü bildiğim kadarıyla aynı cihaz-pc üzerinden giriş yapanları yakalıyor. VPN o yüzden etkisizdir.:D Yok niye açıklama gereği duydum onu da bilmiyorum. Ama vBulletin üzerindeki faaliyeti öyle. Xenforo da PHP tabanlı bir sistem ve vBulletin'e benzerliğini düşünürsek sistem aynıdır diye düşünüyorum.

Ama şu konunun kilitlenmesi konusunda hemfikirim arkadaş ile acayip ayar oluyorum. O an zor tutuyorum kendimi açıkçası. Abi valla helal olsun bana da iyi katlanıyorsun(yalan yok).:D Diğer yönetici arkadaşların bazı sorunlara verdiği reaksiyon gerçekten tatmin edici değil. Bunu da destekleyen bir üst yönetim var malesef. İşlem yaptı, işlemi değiştirmiyim düşüncesi tamamen(Bu da yanlış bir davranış). Bunu da senin kabul etmeni beklerim. Bizim yani forum da uslu durmayan tayfanın kabul ettiği gibi.

Xerath'ın sözlüğü kilit.. siz yazıyorsunuz. biz yazamıyoruz. bunasılbirkilit.
Haksızlık....

Haksızlığa gelemiyorum...
Bu şekilde yol alayım da belkim banlanırım....

Benim anlim ak herkes kendine yakisani yapar. Ne o bu bir tehditmi.. ha sadece benim kufurlerimi gordu herkes.o sildiginiz mesajlar sirtiniza vebal olur. Sadece uyelerin gormek istedikleri kaliyor.digerleri ise siliniyor.ne yahu kendimizi savunma hakkimizdami yok. O halde forumun icerigini degistirelim bizde ona gore takilalim

Kendini kufur ederek savunamazsin. Senin ve dahi hicbir uyenin boyle bir hakki yok, tehdit etmeye ihtiyacta yok, etikten ahlaktan adaletten bahsedip kufur etmenin izahi olamaz.

Buradaki konu kilit meselesiyle alakali gördüğüm icin uyardim seni, madem bir emek veriyorsun vakit harciyorsun bunu dile getirmenin yolu hakaret degildir. Burada bazi aklievvel kufurbazlara uymayin. Gereksiz polemiklerle vakit kaybetmek yerine bizlere direkt olarak ulasabileceginiz bircok alan mevcud.

Hicbir uyeye karsi artniyetimiz yoktur. Kufur edip terbiyesizlik yaptiginiz kisi bile bunun ustunde durmadi. Hatalardan ders almakta bir erdemdir. Sizleri faydali paylasimlar yaparken goruruz insallah.

Burada herkesin yonetme fiiliyle alakali dusuncesi olabilir, saygiyla karsilariz. Nihayetinde ulke yönetmiyoruz alti ustu bir forum sitesi.

Konu kilitleme mevzusuna gelince. Adam yazdiklarinin manasini bile bilmeden kufru hakareti basip konuyu cigrindan cikariyorsa sayet kilitlenir ne olacak baska. Bunun haricinde bir konuyu acik tutmak yonetim meziyyetidir. Tartisma uslubu forumlarda cok degisti maalesef. Kufur hakaret edemeden cumke kuramayan insanlarla dolu ortalik.

Bu konuyu uzatmayin, ikili diyaloga cevirip tekrar tekrar etiketleme yapmayin rica ediyorum.

Inceleyin sonuclari bize bildirin lutfen cunku forum ahalisi bunu merak ediyor.. seffaflik geregi malum. Yoksa velvele onlaynnn.

Dedektif geçit geldi dıttırı
forumsalda banlanan ( o aralar banlandıysa ) üyelerin sözlük konuları kitleniyordu
2017 normal üye yazmış en son unutulmuş olabilir diye düşünüyorum

Geri