Konu hortlatmak

Konu sahibi son olarak 4276 gün önce görüldü
Ara ara yaptığım şey, sıkılınca eski konulara göz gezdirmeyi severim.

Dünde söyledim @X ;d

Benim için şuan herkonu yeni
Ben yokken djcmmx neler yapmışsınız bakıyorum

Bence ideal bi forumcuyum kıymetimi bilin djkxj

Ama hala alıntı yapamıyorum olsun

Bazı konular zombi gibidir meselâ; hep hortlarlar.

Azcık magazin haberleri atında dedikodu yapalım.

Eğer konu her zaman cevaplandırabilecek, güncel sohbetlerin yapılabileceği bir konuysa bence eski tarihli olması o konuyu hortlatmak olmaz. Eski tarihli, yeni tarihli diye konuları ayırmak yerine, her zaman güncel olabilecek her zaman güncel olmayacak diye ayırmak çok daha mantıklı olur. Mesela, günlük burç yorumları, iftar saati gibi konular güncel kalamaz. Bunlar yeni tarihli de olsa foruma fazla katkı sunmuyor. Ama bir anket,sözlük konusu bence her zaman cevaplandırılabilecek kalitedeyse eski konu diye değerlendirilmesi bana anlamsız geliyor. Sözlük, anket, cafe tarzı bölümler de bence geçerli olmayan durumdur. Diğer eskimiş kapanmış konuların, haberlerin gündeme gelmesi beni de rahatsız eder. Ancak diğer konulara neden bu kadar takılıyor anlamıyorum. Zaten yeni konular sekmesi de var.. Oradan da takip edilebilir. Üstelik bunu yapmayan tek bir üye bile yoktur. Maksat zaman geçsin diye, yoksa mesaj sayısı gibi saçma sapan şeylere takılan kişileri ben de hiç sevmem. Herkese saygısızlık yapan her konuyu sohbete çeviren insanların bu tarz mevzularda saygı, duyar kasmalarını da anlamıyorum. Tanımasak gerçekten inanacağız da.. Benim de rahatsız olduğum şeyler oluyor ama çocuk gibi gidip kimseyi şikayet etmiyorum. Bence anlamsız bir tartışma, yeni konular cevaplandırılsın daha iyi ama bir iki ankete konuya cevap verdik diye forumun düzeni bozulmaz. İnsanlar bu kadar tahammülsüz ve hoşgörüsüz olmamalı..

Sözlük ya da tartışma konusu ise yeniden yorum yazılabilir ancak haber başlıkları gibi güncel olmayan konular için gereksiz bir eylemdir.

Yorum yapılacaksa da gerçekten yorum yazmak gerekiyor. Gülme işareti bırakmak ya da "Öyle mi?" gibi kısa ifadeler yazmak anlamsızdır.

Geri