Konu açmak

Konu sahibi son olarak 2789 gün önce görüldü
Biz illaki forum üyelerindeN konu açmak için izin almamıs mı gerekli .Forum kuRALLARINA VE ÜLKE KANUNLARINA UYGUNSA İSTEDİĞİM KONUYU AÇARIM

Konu açmakta özgürsünüz; ancak makineye bağlamış gibi seri konular açmak çok itici. Hem de forumun yeni mesajlar sekmesine tıklandığında göze hiç estetik gelmiyor. Konu açmayın denmiyor ama ne bileyim günlük 10 kpnu açıyorsanız bunu 10 dakika içine sığdırmak yerine saatte bir tane konu açsanız hem tepki almazsınız hem de belki konularınıza müspet ya da menfi yorum bile gelir.

Misal sabah kalktım foruma baktım. Sadece sizin açtığınız konular vardı ve art arda idi. Ben de konu açıyorum. İlgi çekici ya da gündeme dair oluyor pek çoğu. Ama taramalı tüfek misali de konu açmanın mantığı yok bence.

Okuyan da bir elin parmağını geçmiyor maalesef.

Kimse okumasa Mehmet Okur hahahahajajaj
Yalnız adam tarihe not düşmüş lan. 100 yıl sonra yeni nesiller buralara gelip bu yazılanları okuyacak falan demiş. Hiç böyle düşünmemiştim. Düşünsene Orhun yazıtları gibi muamele görüyormuşuz hahahaj

Konu açmakta özgürsünüz; ancak makineye bağlamış gibi seri konular açmak çok itici. Hem de forumun yeni mesajlar sekmesine tıklandığında göze hiç estetik gelmiyor. Konu açmayın denmiyor ama ne bileyim günlük 10 kpnu açıyorsanız bunu 10 dakika içine sığdırmak yerine saatte bir tane konu açsanız hem tepki almazsınız hem de belki konularınıza müspet ya da menfi yorum bile gelir.

Misal sabah kalktım foruma baktım. Sadece sizin açtığınız konular vardı ve art arda idi. Ben de konu açıyorum. İlgi çekici ya da gündeme dair oluyor pek çoğu. Ama taramalı tüfek misali de konu açmanın mantığı yok bence.

Okuyan da bir elin parmağını geçmiyor maalesef.

birgün merak eder bakarsınız . bu bilgiler herkese lazım .namaz nasıl kılınır oruç nasıl tutulur .abdest nasıl alınır .zekat nedir nelerden verilir kimler verir .birgün herkese lazım olacak . ölürsünüz .oğlunuz merak eder.Bu babayı anayı nasıl gömecez nasıl namazını kılıcaz .nasıl kefenlicez .nasıl yıkıyacaz .ölmeden öğrenelim de ölümüz ortalıkda kalmasın sizde öğrenin evladınıza öğretin de öldüğünüzde evladınız bunları yapamayıp millete rezil olmasın ve ölünüz de rezil bir halde bulunmasın

birgün merak eder bakarsınız . bu bilgiler herkese lazım .namaz nasıl kılınır oruç nasıl tutulur .abdest nasıl alınır .zekat nedir nelerden verilir kimler verir .birgün herkese lazım olacak . ölürsünüz .oğlunuz merak eder.Bu babayı anayı nasıl gömecez nasıl namazını kılıcaz .nasıl kefenlicez .nasıl yıkıyacaz .ölmeden öğrenelim de ölümüz ortalıkda kalmasın sizde öğrenin evladınıza öğretin de öldüğünüzde evladınız bunları yapamayıp millete rezil olmasın ve ölünüzde rezil bir halde bulunmasın

Sen buraya şehir kütüphanesi muamelesi copy paste konularına ansiklopedi muamelesi yapmışsın ama bi 5 yıldır falan internette güvenilir kaynak bulunmayacaginin hele ki forum sitelerinde yorum almak dışında kaynak kabul edilebilir paylaşım olmadığının farkında ınsanlar ..

Kaldı ki sende en çok konu acanlarda nickin geçsin ugrasindasin hiç öyle birilerine yardım ediyorum numarası çekme
Senin kopyaladigin yerden de bulur okuyacak olan

Yok ben çok aşırı yardimseverim diyorsan internete aktarilmamis kaynakları paylaş ..
Az ve Öz olurlar
Bu insanlarda seni başının üstünde taşır her konunu gördükçe aşağılamak yerine

Bu yaptığını küçük forumlar olumlu karşılar.
Hatta bin bir yetkiyi peşkeş çekerler.
Sanma ki açtığın konuların değeri için.
Makinaya bağladığın için sitenin konu eksiğini tamamlarsın.
Onlar dahi bi dur açılanlar yorum alsın yorum da önemli derler yani.

Burası büyük bir forum bir sürü de kullanıcısı var ve birçok kişi yaptığını eleştiriyorsa deneyimleri nedeniyledir ya da üyesi oldukları yerde alışmış oldukları düzeni isterler.

Tepki olarak konu açman dahi olay konusu.
Bu şekilde bilgi kirliliği yalnızca.
Günde 10 konuyu yavaş yavaş ve güzel kaynaklardan ve farklı kategorilere açarsan "yine mi bu konu açmış" diyerek ya eleştirel yorum atma ya da görmezden gelme olmayacaktır.

Hepimiz pek bilmiyorken yapmış olabiliriz.
Buna konu kasmak deniyor ve hiç gereği yok cidden.
Umarım olabildiğince yapıcı olmaya çalıştığım bu postumdan birşeyler alırsın.

sene binsekizyüzbilmemkaç bir forumda moderatör olmuşum başka bi forum bi sekmede bizim forum bi sekmede oraya geçiyorum kopyalıyorum buraya geçiyorum yapıştırıyorum takır takır cilala parlat tarzı ctrl c tuşu ile ctrl v tuşu bir oldu yavlvarıyor artık yeteeer diye sonra forum çöktü

[sıze="2"]bu yaptığını küçük forumlar olumlu karşılar.

Burası büyük bir forum bir sürü de kullanıcısı var ve birçok kişi yaptığını eleştiriyorsa deneyimleri ya da üyesi oldukları yerde alışmış oldukları düzeni isterler.

Günde 10 konuyu yavaş yavaş ve güzel kaynaklardan ve farklı kategorilere açarsan "yine mi bu konu açmış" diyerek ya eleştirel yorum atma ya da görmezden gelme olmayacaktır.

Umarım olabildiğince yapıcı olmaya çalıştığım bu postumdan birşeyler alırsın.[/sıze]
bölümlerin özellikle dini konu içerikli bölümlere baktım epey eksik konu var .bir kısmı sadece dua etmek içerikli namaz abdest zekat hac oruc ve gibi konular yeterli değil . Armina hanım benden daha çok konu açmış yanlış hatırlamıyorsam 20binden fazla konu açmış ama yeterli bilgi verecek konu TAM EKLENMEMİŞ . Onu da ben tamamlayım

bölümlerin özellikle dini konu içerikli bölümlere baktım epey eksik konu var .bir kısmı sadece dua etmek içerikli namaz abdest zekat hac oruc ve gibi konular yeterli değil . Armina hanım benden daha çok konu açmış yanlış hatırlamıyorsam 20binden fazla konu açmış ama yeterli bilgi verecek konu yok . Onu da ben tamamlayım
Bunu o zaman yavaş yavaş ve tepki çekmeden yap bir de arada dediğim gibi başka kategorilere de aç ki farklılık olsun.
Bi dene yahu :)

Açmak ya da açmamak... İşte bütüsdflhdkfjhkns

Kaş yaparken göz çıkarmak senin yaptığın gibi olur ..
Aklınca irşad yaptığını sanıyorsun ama millet rahatsız oluyorsa ki oluyorlar, demek ki irşad yapamıyorsun ..
Öyle oturduğun yerden tek cümle kurmadan copy paste yaparak irşad olmaz ..
Elini taşın altına koyacaksın, kendi cümlelerini kuracaksın, karşındakini tatlı dille ikna etmeye çalışacaksın vs vs ..
On dakikada on konu açarak ancak milletin tepkisini çekersin ..

Bu yaptığını küçük forumlar olumlu karşılar.

Burası büyük bir forum bir sürü de kullanıcısı var ve birçok kişi yaptığını eleştiriyorsa deneyimleri nedeniyledir ya da üyesi oldukları yerde alışmış oldukları düzeni isterler.

Umarım olabildiğince yapıcı olmaya çalıştığım bu postumdan birşeyler alırsın.
doğru olduğu ve kaba olmadığı her durumda söz dinlerim .Sizden hiç kabalık görmedim

İnsanları kırmaktan evvel önce yapıcı olmayı denerim.
Teşekkür ederim umarım değişen şeyler olur :)

O değil de üşenmiyor musunuz cidden? Zamanınız mı çok? Kafamda deli sorular
cümlelerdeki harfler bile büyük küçük karışık göz yoruyor. Alelade şekilde 100 konu açacağınıza muntazam anlaşılır öğretici şekilde 20 konu açtınız da neden açıyorsunuz mu dedik?

Geri