Konu açılmasına kısıtlama getirilmemesi

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
Sinir bozucu bi görüntü çıkıyor ortaya.
Keşke her bölümden günde sadece 3 konu açma hakları olsa dedirtiyor.

Hay ağzına sağlık.
Tam da bunu düşünüyordum, 2 dk önce gönderi bıraktığım konuyu 2. sayfada görünce yok artık dedirtti.

iyide o zamanda bunu abartmayan kişilere karşı bir haksızlık olacak mesela ard arda konu açmayıpta günde bir bölüme 5'den fazla konu açan arkadaşlar var.

Forumdan soğuttu.
Bence de kısıtlama gelsin hatta 3 5 gün komple kapatsınlar
kimse konu açmasın anca yorum gelir. .p

Kahrolsun copy paste

Konu sınırlaması var biliyodum :o 1 bölüme en fazla 4 konu açabiliyoruz dimi :o

Konu kasanlar mümkünse gece 2 ile sabah 6 arası kassın.
Bakın artık belediyeler bile trafiği engellemesin diye yol çalışmalarını geceye alıyor.

sanki "Amasya'nın adı nereden geliyor" diye arayan bu forumu bulacak.forum hit alacak.yav ahmaksınız.git arat google da bak bakalım esamesi okunuyor mu? Forum kirliliğinden başka Bi şey değil.konu takip eden adamı da soğutuyorsunuz.iki muhabbet edecek millet insanlıktan çıkarıyorsunuz.yazık ya.lanet olsun
ha sırf açtığım konu sayısı artsın mantığı ise bu o çok daha eziklik.iki konu açmış değilim lu foruma ama en az kıvanç tatlıtuğ kadar meşhurum lan şu durumda.neyse ya gece gece uğraştığım avamlığa lümpenliğe bak

Üye kazanacağım diye, elinizde ki üyeleri forumdan soğutuyorsunuz. Yapmayın etmeyin.

Adamın attığı posttan fazla konusu var ddüşün artık

Günde şu kadar sınırı koymak olmasa bile ard arda açılma sınırı konulabilir..

harbiden kısıtlama şeysini dikkate alın.
Gına geldi ben yoruluyorum konuları gördükçe iki dakika laf sokacağız konularda onu sabote ediyorsunuz

anasayfanın tamamen kaplanmasından hosnut olmalılarki hicbisey yapmıyolar
sinir bozucu bi hal aldı artık alfabetik yöresel sarkı sözlerini görmek!

Şu 81 il bi bitseydi de rahat erseydik. :T:

Geri