Kontrolsüzce alışveriş yapmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Alışveriş bağımlılığı her geçen gün artıyor ve en önemli sebepler arasında da indirim günlerinin tüketiciye cazip gösterildiği kampanyalardır.
İhtiyaç olup olmadığı düşünülmeden, indirimi kaçırmak istemeyen insanlar mağazalara ya da internet sitelerine akın ediyorlar. Kampanyaların yıl boyunca sürekliliği de dikkate alınırsa bu kontrolsüz tutku kolay kolay biteceğe benzemiyor.

134403989-shopping-like-an-issue-woman-addicted-of-sales-overproduction-and-crazy-demand-female-model-wearing.jpg

Kontrolsüz değilim yaaa ben...

Erkekler de nadiren olan bir durum.Ancak kadinlarin geneli olmasa da,cogunlugu alisveris anin da baska bir hale burunuyor.Zaman ve mekan kavrami anlamini yitiriyor.Anamdan biliyorum bunu ben…

insan bazen istemeden de olsa kendini kaptırabiliyor… genelde kontrollüyüm ama ipin ucu da kaçsın bazen canım nolmuş :emoji_relieved:

Ben…!
Alışverişe çıkılmışsa o paranın kuruşu eve geri gelemez işte okeder

Alışverişten herkes keyif alır ancak bazen de hiç gereği olmayan şeylere para harcanıyor oysaki gezmeye, yemeğe, eğlenmeye, tatile giden para çok daha anlamlıdır.

bugün 2 parça şeye 5bin verdim… çokzeldi napim. bu ara kontrolü kaybedenlerdenim…
kahveyi de çok kaçırmışım zaten, uyuyamıyorüm……

Geri