-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
PSG çok hırslı çıktı ancak belli de olmaz.Uefa İngilizler' e gitti, bu İspanyollar' a, UCL de İnter' e diye düşünüyorum.
Ben Chelsea diyorum Lefty. Bu da tutarsa iddiaya başlayalım. DjjfjfjTakip etmedim ancak Real Betis şampiyon olur diye düşünüyorum.
İnter şeytanın bacağını kıracak bence…PSG çok hırslı çıktı ancak belli de olmaz.
Takımlara bol şans o zaman.Ben Chelsea diyorum Lefty. Bu da tutarsa iddiaya başlayalım. Djjfjfj
İnter şeytanın bacağını kıracak bence…

İnter ite kaka gelmiş gibi görünsede, takım oyununda PSG bir adım önde olsa da son 2 barça maçı İnter' in istediğini almak istediğinde aldığını gösterdi. İnter alacak seneye de pardon diğer seneye işte Fenerbahçe. İnanmazsan JM ya sor.PSG çok hırslı çıktı ancak belli de olmaz.
Inter tahminin de tutarsa seni tüm Avrupa şampiyonlarını bilen kişi olarak "Futbol Profesörü" ilan edeceğiz.Ben Chelsea diyorum Lefty. Bu da tutarsa iddiaya başlayalım. Djjfjfj
İnter şeytanın bacağını kıracak bence…
Lefty çok nadir yanılırım. KfjfjfjInter tahminin de tutarsa seni tüm Avrupa şampiyonlarını bilen kişi olarak "Futbol Profesörü" ilan edeceğiz.![]()
İyi olan kazansın. Bu arada güçlü takımların mücadele etmesi, Konferans Ligi'ni hafife alanlar için de iyi oldu.Lefty çok nadir yanılırım. Kfjfjfj
Bence interin zamanı da geldi artık. Jfjfjj
Onlar kendinin alamadığı her şeyi mokluyor. Bakma sen onlara Lefty kfkfjjfİyi olan kazansın. Bu arada güçlü takımların mücadele etmesi, Konferans Ligi'ni hafife alanlar için de iyi oldu.![]()