Komşunun Kızına Aşık Oldum Ne Yapmalıyım?

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
aşık oldum. : ((
ekmek almak için çıktığım evden kulaklığımı takmış, en sevdiğim müziği de açmış bir şekilde asansörü çağırarak aşağıya indim. allahım o asansör çıkıp çıkıp aşağıya inseydi de o sevimli yüzü defalarca görseydim. insan der ki "ya anneniz söyledi sanırım sizde de ekmek yokmuş, birlikte ekmek almaya ordan da evlenmeye nikah salonuna geçelim mi. <33" ama yok ben naptım, kızla en fazla 5 saniye bakışıp göğsümü kabarta kabarta apartmandan çıktım.

arkadaşlar şimdi size soruyorum;
koşu kızı nasıl düşürülür, komşu kızıyla çıkma yöntemleri, komşu kızı ile nasıl evlenilir.

ya o başlık ne, bütün komşu kızı severler konuma gelecek şimdi. : (((

komşu komşunun gülüne muhtaçtır de ve ondan gül iste sonra onu ona geri ver

Önce bir dikkatini çek kızın :D varlığından haberi olsun sonrası için yine yazıcam :D

agdhsjaka abi senin yöntemlerinin sonunda bi dahaki asansörde kizın babasıyla karşılaşacam gibi duruyom. :D

Soyadı falan yok mu zilden bak, sosyal medyadan bulursun gibime geliyor bir şekilde, ordan da yürürsün işte shjddjkdkd hatta sen bana söyle adını soyadını ben bir bakayım :'))))

Soyadı falan yok mu zilden bak, sosyal medyadan bulursun gibime geliyor bir şekilde, ordan da yürürsün işte shjddjkdkd hatta sen bana söyle adını soyadını ben bir bakayım :'))))

zil olayı mantıklı bak, yarın okula giderken bakayım.

sorun şu ki kız karşı dairede, en ufak bi muhabbette aile fertlerine bi kapı açmalık mesafedeyiz ürkütmeyeyim? :D

zil olayı mantıklı bak, yarın okula giderken bakayım.

sorun şu ki kız karşı dairede, en ufak bi muhabbette aile fertlerine bi kapı açmalık mesafedeyiz ürkütmeyeyim? :D

İşte o yuzden sen bak bana ver en iyisi :D :D karşıda oturuyorlarsa daha kokay bardağı al duvara daya kulağını illaki evde birisi kızın adınu zikreder, ama dikkat et adamjn karısına yürüme sonra faceden shdkdk

İşte o yuzden sen bak bana ver en iyisi :D :D karşıda oturuyorlarsa daha kokay bardağı al duvara daya kulağını illaki evde birisi kızın adınu zikreder, ama dikkat et adamjn karısına yürüme sonra faceden shdkdk

kadını kızından daha iyi tanıyoz abi. yemek falan getirdiği oluyordu, o konuda sıkıntı olmaz. yan dairede fazla erkek var diye mi salmıyo kızı bilmiyom bi buçuk ayda ilk kez gördüm kızı. :D

kadını kızından daha iyi tanıyoz abi. yemek falan getirdiği oluyordu, o konuda sıkıntı olmaz. yan dairede fazla erkek var diye mi salmıyo kızı bilmiyom bi buçuk ayda ilk kez gördüm kızı. :D

Birader lafı değiştirio durma artık hadi yolla bana shdjdkdk

Okulda falan olsa eyv herturlu yaparsinda sen bu kizla taniscanda teklif etcende falan zor ister gercekten sendeki bu tiple yaparsinda onu kendini fark ettirmen lazim :)

abi tipimi napsın kız, sonuçta ilaç prospektüsünü torunlarına okutan hacı amca olmucaz mı hepimiz. : ((

Bi daha asansörde karşılaştığında asansörün stop düğmesine bas ve onu seninle evlenmeye mecbur bırakacak hareketi yap.

Geri