Komşum sokağa kedi maması dökmemi istemiyor ne yapabilirim

Konu sahibi son olarak 2318 gün önce görüldü
Arkadaşlar kavga edeceğim ama bu konuda yetenekli değilim
Bahçeli bir ev [emoji537] aynı böyle sineklik yok sanırım bana alıştırmayın şunları buraya evin kapısını bile açamıyoruz dedi balkonunda yatıp sıçıyorlarmış.. ben söylediklerini ciddiye almayınca başkaları da şikayetçi dedi.. önceden bu kadar çok değildi bu kediler diye de ekledi (yeni taşınmıştım eve biliyorsunuz)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapının önüne bir kap koyun orayı yem yeri yapabilirsiniz.

Mamaları içeride tut kedileri sokağa dök ..

Niye yapmasın .Bizim kedi evlere girip salam çalıyordu . Bir ara koskoca salam getirdi

Mahalledeki kedi sayısı mama sebebiyle artıyor ve mama verilen yerde takılınca hayvanlar... olmuyor komşular rahatsız oluyor

kedilere fazla yüz vermemek gerekiyor, askerde bir tanesini besledik yatağımıza kadar giriyordu atamıyordum yataktan kaç kere yatağımda yatarken yakalamıştım. Evet hayvan sevgisi falan ama kediler her türlü başının çaresine bakıyor ya.

Ben destek bulacağımı düşünmüştüm şaşkınım açıkçaşı [emoji55]

Sımardıkları doğru annemle bu yüzden çok kavga ettim ama can o da ya imkan varsa neden beslenmesin ki.
En iyisi kedileri evlerin etrafında değil de parklarda falan beslemek.

Nerde olsa tanırım "Şikayetçi olan sadece ben değilim, başkaları da var." yalanını :d
Söyle komşuna imza toplasın öyle gelsin bence :)))))))))))))))))))))

Yani bilemedim 50metre öteye de koyabilirsin, ülke ruh hastası dolu ondan şey ettim, canın sıkılmasın

Geri