Komşularınıza çat kapı gidiyor musunuz?

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1733 gün önce görüldü
Yapılan araştırmalara göre, komşuluğu değil alışveriş merkezini tercih ediyoruz! Aylık gelir arttıkça komşu sayısı azalıyor. Siz komşularınıza gidiyor musunuz?

Çocuğunun İngilizce sınavı olduğunda bana yollayan bir komşum dışında evime çat kapı gelen komşum yok : )

Ben çağırsalar da gitmiyorum.

Annem Türkiye’ye gelince komşuluk yapıyor ben sevmiyorum öyle olayları.

Ah şu anneler : ))
Benimki de üniversitedeyken bütün komşularla tanışmış hatta sınavlar zamanı evde gün havası hakimdi. Okul bitti yine geldikçe komşularla takılıyor. Yan komşu telefon bilgisayar internetle alakalı kızım sen bilirsin diyip getiriyorufak tefek yardım ediyorum alttaki teyze evde eksik çıktıkça geliyor şu var mı bu var mı diye :d birde ablam var yan bina da aynı sitedeyiz o gelir arada başka da yok seviyorum ama hepsini : ))
Onlar geliyor ben gitmiyorum pek.

Kahveci komşularım var iki tanesi hariç öyle cat kapı gelmezler gelenler de çok sevdiğim insanlar

Komşuluk mu kalmış? Sadece yaşlı bir iki insan var, ata dostu oğula mirastır deyip ziyaret edip hal hatır sorduğum.

• Beğen
Tepkiler: Neo
Komşularım kim tanımıyorum bile ve 250 kişilik bloktan birilerini tanımam imkansız gibi:)

Her sabah nereye gidiyorsun diye soran Gülhan teyzeye her gün ayrı bir cevap bulmakta zorlanıyorum.bi gün mordara yüzük atmaya gidiyorum demiştim Ahmet yine yüzük atiyo diye dedikodumu çıkartmış

Ben anama babama bile Cat kapı gitmiyorum

%99’unu tanımıyorum.

Bundan fazla değil 5 sene öncesine kadar bile gelip gitmeler vardı. Son birkaç yılda iyiden iyiye azaldı.

Konuşmak gibi basit bir işi, teknolojik kompleks enstrümanlara tercih etmiyoruz ne yazık ki.

Eskiden Afgan komsularin vardi, cat kapi surekli birsey isterlerdi yumurtadan tut bisiklet pompasina kadar akla hayale ne gelirse, istemese bile bi tabak pilav, yemeklerinizi sevmiyoruz da diyemezdim. Simdiki komsularim biraz yabani ve irkci yasli bir cift, penceremizin onunden gecerken iceriyi suzuyorlar el salliyorum hemen onune donuyorlar haha, bahcede cogu kez bizi dinlerken yakaliyorum:)

Eskiden degil 250 hane, bulundugu semtin capinin yarisini tanirdi insanlar. Simdi kapi acmayan komsular, evde yokuz havasi vermeye calisan insanlar cogaldi ve cogaldikca degil komsuluk, yakinda gercek arkadasliklar bitip sadece sanal arkadasliklar kalacak.

Çalıştığım için sağolsunlar aramadan gelmezler ama annem evdeyken genelde eve her geldiğimde cat kapı gelmiş misafir oluyor genelde :)

Geri