Komsu kavgasi dinlemek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Evet cok ayip bir eylem fakat evler dipdibe olunca ister istemez insan her seye sahit oluyor.

hiç bana denk gelmiyor çünkü kavga eden yok çok istiyorum izlemeyi. Ben de trafikte ki kavgaları izliyorum :D

Çok ayıp değil .p ayıp olsa yapmazlar bunu .p

Bazen ister istemez dinliyor insan o kadar bağrış oluyor ki. Hoş birşey değil.
Saygısızlık hem çevreye hem de ev halkına.

Bir ses duyulur, ortamda olan sesli cihazların(tv,radyo vs) sesi kısılır, nefes tutulur, kalp atışı hızlanır, gelen sesin kaynağı bulunur ve sesin giderek azalmasıyla final olur.

biz dinlemiyoruz onlar bağırıyolar xd

Bir keresinde denk gelmiş ve polis çağırmıştım.Kafayı çekip kadına dikleniyordu.Tabi polisi görünce süt dökmüş kedi oluverdi.

Yandaki komşumuzun tam 4 oğlu var bazen çok dövüşüyorlar birde çocukların odası bizim salonla bitişik neyse bazı akşamlar çok sesli ama olsun :p

bizim evdeki kavga bana yetiyor
başrollerini annemle ben oynuyoruz

Bunu okuduk dan sonra, gercekten Allah bizim komsumuz dan razi olsun. Baya buyuk bir aile'yiz ve evimiz hep sesli olur. Bagirma-kavga-normal konusmamiz bile sesli olabiliyor. Hic bir kere sikayet etmediler, tabii dinlemislerdir, o ayri.

Kavga etmeyen, fazla sessiz olan evlerden korkmak gerek. Asil orada sorun var. Arada sirada herkes de olur boyle seyler : ))

Zorla dinlettiriyor bazıları yoksa ayıp olduğunu biliyorum.:D

Benim evde ses yalıtımı var. İstediğim şiddete her şeyi yapabilirim

Kavga eden komşumuz yok ki şöyle can kulağıyla dinleyelim.

Geri