Komşu İle Tartışma

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Komşu komşunun külüne muhtaçtır.

İki tane karılı kocalı ruh hastası oturuyordu Mersin'de alt katımızda.
Ayda bir gelip evlerinde kalıyorlardı.
Saat akşam üzeri 4-5 gibi gelip çok ses çıkartıyorsunuz uyumaya çalışıyoruz, misafirleriniz geliyor damadınız geliyor psikolojimiz bozuluyor falan diye bir kaç kez kapıya dikilmişlerdi.
Yan tarafta ki komşularına da klimayı çalıştırmayın korkuyoruz psikolojimiz bozuluyor demişler. :honk:
Karakolda bitti olay. :honk:

Aksam ustu ister istemez gerildigim bir konu huzursuz oluyorsun kendi evinin icinde olmasada yukselen sesi oldum olasi sevmem.Hem kadın dedigin erkegin karsisinda o derece nasıl bagirir anlamis degilim.Sus git diger odaya sakinlesince konus.

%70 ana sebebi cocuktur
cocuklar kavga eder barisir hatirlamaz bile
ama kazik kadar ana babalari onlardan cok cocuktur uzatir tartismalari

Kimisi komşusunun varlığından bile haberdar değildir. heralde bundan daha iyi bir durum olsa gerek.

Liseye giderken karsi komsumuz bana saldirmisti taklidimi yapiyorsun diye. Oysa kadini tanimiyordum gormuyordum bile :D Korkunc bir sey balkona cikamiyorsun,cop atmaya giderken tiken uzerinde gidiyorsun,okula giderken Kaniye teyze'nin gazabina ugruyacak miyim korkusuyla gecti ergenlik yillarim. Velhasilkelam dovusmeyin komsunuzla .P

Genelde üst komşunum balkonda içtiği sigaranın küllerini bizim yeni yıkanmış kıyafetlerin üzerine dökmesinden kaynaklanıyor :T:

Bir keresinde asansörü çok meşgul etmişti. Ertesi gün kapıcı gelmeden çöplerini alıp bizim eve koydum. Kapıcı gelip çöpleri toplayınca komşunun çöplerini tekrar kapısına koydum. Ertesi gün kavga etmişler duydum. Sonra yönetim toplandı, her kata çöp kutusu koyuldu. Benimle iyi geçinmezse çöp poşetinin içine çakıl taşı dolduracağım. Kamera koydurtana kadar devam. Güvende hissetmiyorum da.

(o da asansörü rahat bıraksın o zaman)

Cahilliyle uğraşmak çok zor..
Onların yüzünden manisa insanlarından soğudum. :(

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gün yan odadaki kız duvarı tekmeleme suretiyle inlettiğinde ve ses bizim odadan gelmediğinde ve bu tekmeleme olayı benim bir migren krizime denk gelmediğinde yan odaya gidip kızı tokatlamayı düşünmüş olabilirim. Fakat sessiz kaldım.
Komşu tartışması anım bu. Duvar inletmece.

Üst komşu ile davalık olmam yakındır.. Toplum içinde yaşamaktan bihaber, evrimini tamamlayamamış bir neandertal ailesi kendileri.. :somurt:

Dün kapıcı görmüş, asansörle bisiklet taşımışlar. Hem bu havada bisiklet bineceksin, hem de o çamurlu tekerleklerle bisikleti havaya dikip asansöre sokacaksın? Görüşürüz.

(iki kat yukarı bisikket çıkartamıyor ya)

ses yüzünden 6 kat aşağıdaki komşu gelmişti yazın, neymiş efendim o "aperlörü" terasa çıkarınca yan sokağa kadar gidiyormuş gürültü.... allahtan adam kickbox eğitmeni, fitnesscı, model falandı da dövüp karakolluk olmadık asjkdhajkd meğer itin derdi, kendisini çağırmıyormuşuz, onu da 2 kat aşağıda ki öğrenci kızlar demişti, hayır yani gevşek herif evli barklı adamsın 2 cocugun var seni neden çağıralım.. (evli ve cocuklu olduğunu da yönetici söyledi).

ha birde eve taşınırken karaktersiz yönetici asansörü kapatmıştı, sanki koltuk kanepe taşıyoruz, 2 poşeti bile 7 kat yukarı cıkardım... bunu da karşı komşum canım irem söyledi...

Geri