ivan divandelen
Gümüş Üye
-
-
-
-

Evet emekçi kardeşlerim, evet saygıdeğer forumdaşlar ve kaos emiciler, büyük bir komplo ve iftira yağmuru ile karşı karşıyayız.
Öğlen üzeri Favela ile telefonda sohbet ettiğimden içinden geçeni söyle konusunda günaydın mesajımın arasına sıkıştırmış bir şekilde bahsetmiştim. Konu konuyu açarken Favela'ya laf arasında Melodramın geçen attığı ekran görüntüsünden bahsetmiştim. Böyle böyle sadece glu bey demişsin bu insanlar ne ara halkın oldu derken Favela yok olm öyle bir şey diyerek beni şüphe koridorlarıma doğru itti. Ben de Melodram'ın foruma attığı whatsapp görüntüsünü favelaya iletince taşlar iyice yerine oturmuş oldu tabii Favela ile ben şok..
Eyyyyyyyy komplolar ve fotoşoplar üstadiyesi Melodram,
Onca yılların getirdiği dosta güven düşmana korona salan arkadaşlığın bizi öyle derinden sarstı ki, elimiz bıyığımıza.. bıyığımız ayağımıza dolaştı. Maklube içinden çıkan kızıl saça ne demeli hiç bahsini açmıyorum. Sizden ricam bu vakitten sonra bu kadına ve yazdıklarına dikkat edin, sizinle kurduğu sohbete özellikle dikkat edin ve bir şey yazarken iki değil on iki -yaşınız kadar- kere düşünün. Sana sadece şunu sormak istiyorum, iyi bilirsin; Seneler öncesinde de Favela ile benim dahil olduğum bermuda şeytan üçgeninde de aramıza nifak tohumları atmak istemiştin, bizi ayırmak ve bu zincirin halkalarına flomar pastel ojesiyle domestosu karıştırarak formül yapıp sürmüştün, büyük britanya gibi dağılmıştık.. Şimdi ise glu'ya çok yakınken, tekrar birleşecekken..
NEDEN BÖYLE BİR EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRİYORSUN?
Anlıyorum kendi narsist imparatoriçeliğinin ardında bir sürü dişi koyunlara sahipsin fakat neden biz.. neden bizi tekrar koparmak istiyorsun.. üstelik kayıp halkaya bu derece yaklaşmışken.. Favela'nın banının arkasında ki gizli parmak olduğunu bilmediğimi mi sanıyorsun?
Gerçeği görün arkadaşlar, gerçek gözlerinizi boyayanların aklının ardındaki düşüncelerde, baktığınız şeyler her ne kadar domestoslu ve ojeli parmaklardan çıkmış olsa'da gerçeği görün.. Bu kadın çıkar göstercilere çanak tutar ama abdülhamitçisin diye de iftira atar.. şeytanın şerri kendisinin yanında şerbet kalır.
KARDEŞLERİM;
VAKİT Kİ VAKİTSİZLİKTEN BİHABERKEN, BİRLİK OLALIM. BU NEGATİF MELODRAM'I SIKLAŞTIRDIĞIMIZI SANDIĞIMIZ SAFLARDA BİR TOZ TANESİ GİBİ UFALAYALIM..