Kompleksli insan

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Pek anlam veremem şahsen kendilerine.
Hayat kendinizle dalga geçebildikçe güzel.

Bende anlam veremem bunlara.Bazıları kesinlikle küçükken annelerinin kucağından yere düşmüş.
Yoksa böyle olmaları imkansız :T:s

Kompleks kişide özgüven eksikliğiyle birlikte seyreden bir durumdur bu nedenle kendileri üzerinden espri yapılmasını kaldıramazlar, yapıcı bile olsa eleştiriye kapalıdırlar, eleştiri sahibine düşman kesilirler. Özellikle sanalda kişinin kompleksli olduğunu anlamak kolaydır sürekli kendinden bahsederler ben şuyum, ben buyum, ben, ben.. Sorarsan bütün kitapları okumuşlardır bütün filmleri seyretmişlerdir.
Ama laftır çünkü bütün kitapları okusa bütün filmleri seyretse en azından kompleksini saklamayı öğrenemez mi :D

Komsukızı yapmış tespiti. :p İmi bin biyliyim sin siylisin bin sindin mikimmilim tiimmi .s .s

Diğer iğrenç huylara göre bu hiçbir şey benim gözümde

herkes öcü görmüş gibi yazmış da herkesin kendince kompleksleri vardır diye düşünüyorum ben, kimininki daha barizdir kimi saklamayı becerebilir. ama illaki vardır :T:

kendileri bir halt olmadiklari halde baskalarini ezmeye calisan ve bunu yaparkende sadece kendilerini kücülttüklerini farkedemeyecek kadar akil yoksunu olanlar.

Uzak durmakta fayda var, her şeyi yanlış anlarlar falan :T:

Her şeyi üstüne alınan insandır.
Bir şey yazmaya gör hemen üstüne alınıp savaş baltalarını çıkartır. :ddd

Hastalık hastası olan ne desen nasıl yaklassan yanlıs anlayankişiler burdada var bir iki kişi

Genelde Gurur la karistirilabilen ama bu başlıkta hemen herşeyle karistirilmis durumdur :D

Yardım kabul etmezlik, eksiğini gizleme, olduğu halin farkında ama yaralarını saklayan bir bilinç hali

Hani anime karakterlerinde cok gorunur. Bu baslarinin kenarinda damarlari cikar asabi bozulunca, sinirlenince. Iste kompleksli insanlari o damarlardan tanirim :d

Geri