Komilerin Görevleri Nedir?

Konu sahibi son olarak 4021 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba, antlaya belek ilçesin'deki büyük oteller'de komilik yapacağım fakat ilk tecübem olacaktır. sabah 8 akşam 4 çalışacağım.

yorumlarınız nedir ? çalışan tecübe edinen kişiler varmı

günlük 50 tl fakat mesai yaparsam 100 tl

Sabah 8 aksam 4 : 50 TL
Sabah 8 gece 12 : 100 TL

garson olursam sabah 8 aksam 4 : 100 TL
SABAH 8 GECE 12 : 175 TL

sizce güzelmidir iyimidir. 4 5 ay içinde garson olursun diyorlar. :cat:

Haftada 1 gün izin kullansan net 1300 eder. İşin içine mesai de girince daha da artar. Gayet iyi. Ama çok yorucu olsa gerek.

yok çalışma komiysen eğer bitersin ben söyleyim
3-4 ayda garson olursun diyenler yalan söylüyo ayrıca saatler orada degişiyor demedi deme
yabancı dilin cok cok iyi mi?

Kesinlikle git oraya sadece zengin kesim geliyor ve bahsis cok veriliyor. Is konusunda tabanlarin siser kosturursun ama iyi bir deneyim olur senin icin.

hani acil paraya ihtiyacın yoksa ve hayatının mesleğini komilik vs. düşünmüyorsan hiç bulaşma baba.

Kesinlikle git oraya sadece zengin kesim geliyor ve bahsis cok veriliyor. Is konusunda tabanlarin siser kosturursun ama iyi bir deneyim olur senin icin.

Evet bahşiş çok veriliyor mesela arkadaşım çalışıyor , orada aylık kazancı sezon açıldıktan sonra full mesia ile 5500 falan demişti inanamaştım gittim yerinde kontrol ettim , doğruymuş

yok çalışma komiysen eğer bitersin ben söyleyim
3-4 ayda garson olursun diyenler yalan söylüyo ayrıca saatler orada degişiyor demedi deme
yabancı dilin cok cok iyi mi?

akıcı ingilizce dilim var. fkat ingilizce aksanı.

hani acil paraya ihtiyacın yoksa ve hayatının mesleğini komilik vs. düşünmüyorsan hiç bulaşma baba.

acil paraya ihdiyacım var , ve ileriki meslegimde turizm istiyorum çünkü hevesliyim turizm işlerine.

Ingilizceni ilerletirsin, hem calisir hem tatilini yaparsin. Turizm uzerine bir kariyer yapmak istiyorsan rixos senin icin cok ideal. Rixosun reklamini yapmis gibi olmayimda:d

Ingilizceni ilerletirsin, hem calisir hem tatilini yaparsin. Turizm uzerine bir kariyer yapmak istiyorsan rixos senin icin cok ideal. Rixosun reklamini yapmis gibi olmayimda:d

teşekkürler :)

ve diğer üyelerede teşekkür ederim fikirleri için ve , başka fikrini söylemek isteyen varsa buyursun :)

Geri