Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
[YOUTUBE]CPrl0kjFO_A[/YOUTUBE]​

tumblr_m1m3zcFnx91rq1nhno1_250.gif
tumblr_m1m3zcFnx91rq1nhno2_250.gif
tumblr_m1m3zcFnx91rq1nhno6_250.gif

tumblr_m1m3zcFnx91rq1nhno5_250.gif
tumblr_m1m3zcFnx91rq1nhno3_250.gif
tumblr_m1m3zcFnx91rq1nhno4_250.gif

Biscolata erkekleri sizin yaninizda hic kalir beee, siz ne anasinin gözü cakallarsiniz sizzzz.. (:

Bu konu olmazsa olmaz. Beni Burak Aksak'in zekasina hayran birakan, Leyla ile Mecnun dizisindeki mantikli mantiksiz her seyi aciklayan, Mecnun'un cöllerde kalisi, Ismail abinin pullu giyinmesi, Yavuz'un camdan gelen gölgesi gibi eslestirmeleriyle beni yine bitiren, Mecnun'u öyle görmeseydim dedirten, duydugumdan beri telefon melodisi yapip hic degistirmedigim Leyla ile Mecnun müzigi esliginde yayinlanan o 3 dakikalik final ile baslayalim. (:

[YOUTUBE]8m1nKhgVUOE[/YOUTUBE]

-bişey söylüycem gerçekten delikanlı gibi gerçekten finalde ne oluyordu abi?
+abi şimdi bizim mecnun var ya, ilkokuldayken bir kaza geçiriyor ve yatağa bağlı kalıyor ama böyle hani bırak yatağa bağlı konuşamıyor bile çocuk,sadece bakıyor yatağından. annesi onunla ilgileniyor sürekli böyle baba taksici ama kadın bi süre sonra o kadar beziyor ki böyle çekip gidiyor, iskender de mecbur işi gücü bırakıp mecnunla ilgileniyor evde. yani bizim o şimdiye kadar izlediğimiz herşey aslında mecnun 'un kafasından geçen şeyler. biz hep onları izledik.
mesela kaan, onun ilkokul arkadaşı hep böyle onu önlükle gördük ya hani.. çocuk büyüyor falan ama hep önlüklü... çünkü mecnun onu öyle hatırlıyor.
-ondan hiç büyümüyor.
+babası buna yemek yediriyor mesela.. orda bir tuzluk var. o tuzluğu erdal 'a benzetiyor. erdal da kim biliyor musun babası diyor ki "erdal siparişleri getirdi yine" diyor, bakkal. onu erdal 'a benzetiyor ama erdal 'ı hiç görmemiş.
ondan sonra kim var başka... mesela yavuz. yavuz aslında o gece böyle camdan içeri giren ağaç dalları var ya o gölgesi olur böyle, o gölge abi. çünkü o eve taşındıkları zaman iskender bir ağaç dikiyor ve ismini yavuz koyuyor. hani mecnun onu fidanken filan hatırlıyor ağaç halini bilmiyor. o öyle onun için yavuz diyor ona, siyah ya o da böyle.
-abi yavuz hiç kapıdan gelmedi eve ya...
+evet abi hep camdan geliyor, hep ama...
ondan sonra doktor geliyor bak doktor geliyor iğne vuruyor, onun yaptığı aşı var ya işte o aşı ak sakallı dede, şırınga da onun asası. içerde yani mecnun 'un vücudunda mikroplarla savaşıyor. yani karabasan.
-ismail?
+abi ismail de balık böyle japon balığı.... böyle kocaman gözleri var, kavanozda duruyor böyle karşıda bi yerde... mecnun böyle sürekli buna bakıyor. ismail abi diyor içinden, o da ona sanki hooop diyormuş gibi geliyor. iskender bir gün buna eş getiriyor ismail abiye japon balığı, koyuyor suya falan. daha ilk gün ölüyor balık. o nedenle ona hep üzülüyor uzaktan uzağa ismail 'e, böyle çok hüzünlüymüş gibi geliyor.
-vay anasını... pullu pullu. peki leyla- lar?
+abi leyla da bunun ilkokulda aşık olduğu kız.ya aşkı dediğim ilkokulda bi kızdan hoşlanıyor.ama hiç gidip konuşmamış bile kızla, sadece ismini biliyor, leyla. ona aşık yani bi leyla var ortada ama kendisi yok. o gördüğümüz kızlar var ya, sürekli leyla değişiyor kızlar... o da dizilerde, filmlerde gördüğü kızlar. televizyonda bir kız görüyor ona leyla diyor ve aşık oluyor. çünkü yani tüm hayatı o oda kadar abi mecnun 'un.
-abi ya.. yazık oğlum ona ya.. hiç bişey bilmiyor..
+içelim mecnun 'a ya...
-ben özledim ya mecnun 'u
-ben de özledim lan!

Ali Atay: Serkaan?
Serkan Keskin: ...
Ali Atay: Sekoo?
Serkan Keskin: ...
Ali Atay: Ismail abii?
Serkan Keskin: Hooop?!

Aslı : gelmişsin
Serkan : gelmese miydim?
A : ben dün gece her şeyi anlamışsındır diye sanıyordum
S : neyi anlamışımdır diye?
A : keşke gelmeseydin.
S : neden?
A : o zaman çünkü benim de içim rahatlayacaktı.
S : ben olmayınca için daha mı rahat oluyor aslı?
A : ...
S : tamam o zaman ben hiç olmayayım. eğer sen iyi olacaksan, gideyim ben. hiç gelmeyeyim yanına hatta buradan da gideyim. iş de bitti nasıl olsa. gidebilirim. bırakayım seni gideyim sonra bir yerde bekleyeyim, sen de hep rahat ol. sonra daralırsın ararsın. öyle olur mu?

Burak aksak: ben böyleyim işte, göndermeden duramıyorum.
Gazeteci kız: burası sıcak, ceketinizi çıkarın isterseniz.
Burak aksak: onun da zamanı gelir elbet.

-------------------------------------------------------------------------------

Hidayet(cihan): leyla the band için demediler ki sen de gel keman çal.
Gazeteci kız: peki siz keman çalabiliyor musunuz?
Hidayet: hayır, ama mevzu o değil.

abi hani konuşmuştuk ya erdal kişilik bölünmesi geçirir behzat ç. gibi yaparız. 5 tane erdal ama şöyle yaptım onu iskender'de görebiliyo bunu. ve iskender o beş erdal'la birlikte aynı yatakta abi. nasıl?
- yokuz olm artık lan.
- nasıl?
- yok olm bitti dizi yok artık.
- ee ama ben bölüm yazdım?
- haybeye yazmışın.

Güzeldi ya özlemişiz çok. O final sahnesi benide bitirdi. Melül'ü merak etmedim değil hani (:

Güzeldi ya özlemişiz çok. O final sahnesi benide bitirdi. Melül'ü merak etmedim değil hani (:

Kafanda neler yasiyorsun ve bunlari hic kimse bilmiyor, bilme ihtimali de yok. Bu bana cok dokundu. Bu bölümde aglatarak Leyla ile Mecnun'un enkazini kaldirdilar. Tamamen bitirdiler. Diger bölümlerde güleriz artik. Ben Sessiz Leyla'yi pek bir severdim onu da aciklasalardi iyiydi. (:

Kafanda neler yasiyorsun ve bunlari hic kimse bilmiyor, bilme ihtimali de yok. Bu bana cok dokundu. Bu bölümde aglatarak Leyla ile Mecnun'un enkazini kaldirdilar. Tamamen bitirdiler. Diger bölümlerde güleriz artik. Ben Sessiz Leyla'yi pek bir severdim onu da aciklasalardi iyiydi. (:

Nurten mesela :) O Leyla ilk bölümlerde konuşuyordu sanırım Kubilay dan sonra sessizleşti. Onu da merak ettim bak birde Benjamin i (: Dosto da vardı dimi? :))

Nurten mesela :) O Leyla ilk bölümlerde konuşuyordu sanırım Kubilay dan sonra sessizleşti. Onu da merak ettim bak birde Benjamin i (: Dosto da vardı dimi? :))

Biri bir yorum yapmis "Nurten tuzlugun yanindaki karabiber olabilir hep siyah giyiniyordu" diye. Ya biz bu adamlara ne cok güvenmisiz. Ne cok sevmisiz. :cici:

Biri bir yorum yapmis "Nurten tuzlugun yanindaki karabiber olabilir hep siyah giyiniyordu" diye. Ya biz bu adamlara ne cok güvenmisiz. Ne cok sevmisiz. :cici:

Olabilir aslında çok gerçekci bir tahminde bulunmuş :) Gerçekten çok sevmişiz ve güvenmişiz. Absürtlüklerini bile normal bulmuşuz :) Baştan izleyesim geldi (:

tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo1_250.gif
tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo2_250.gif

tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo4_250.gif
tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo6_250.gif

tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo5_250.gif
tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo7_250.gif

tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo3_250.gif
tumblr_mv9zri2TQi1qh8mapo8_250.gif

Burak Aksak: Bizim mecnun var ya ilkokulda bir kaza geçiriyor yatağa bağlı kalıyor ama bırak yatağa bağlı kalmayı hani böyle konuşamıyor bile çocuk. Böyle sadece bakıyor yatağından, annesi ilgileniyor onunla böyle sürekli; baba taksici ama kadın bir süre sonra o kadar beziyor ki çekip gidiyor İskender de işini gücünü bırakıp Mecnunla ilgileniyor. Yani bizim bugüne kadar izlediğimiz her şey aslında Mecnun’un kafasından geçen şeyler biz hep onları izledik.
Mesela Kaan bunun ilkokul arkadaşı hep böyle onu önlükle gördük ya hani çocuk geliyor falan hep önlükle çünkü Mecnun onu öyle hatırlıyor
Ali Atay: Hee ondan hiç büyümüyor.
Burak Aksak: Evet abi. Babası buna yemek yediriyor mesela orada bir tuzluk var o tuzluğu Erdal’a benzetiyor. Erdal da kim biliyor musun? Babası Erdal da siparişleri getirdi yine diyor, bakkal onu Erdal’a benzetiyor ama Erdal’ı hiç görmemiş. Ondan sonra… kim var başka? mesela Yavuz…
Yavuz aslında hani gece içeri giren ağaç dalları var ya gölgesi olur böyle o gölge abi çünkü bu eve taşındıkları zaman İskender bir ağaç dikiyor ve ismini Yavuz koyuyor Mecnun onun fidan halini hatırlıyor ağaç hali hakkında bir bildiği yok. O, onun için Yavuz. Yavuz diyor ona siyah ya böyle
Ali Atay: Yavuz hiç kapıdan girmedi eve ya hep…
Burak Aksak: Evet abi hep camdan giriyor hep ama ondan sonra doktor geliyor bak ona iğne vuruyor onun yaptığı aşı var ya o aşı aksakallı dede şırınga da onun asası. İçeride yani Mecnun’un vücudunda mikroplarla savaşıyor hani karabasan…
Serkan Keskin: İsmail?
Burak Aksak: Abi İsmail de balık böyle japon balığı kocaman gözleri var böyle kavanozda duruyor karşıda böyle Mecnun sürekli buna bakıyor İsmail abi diyor içinden bu da sanki hooop diyormuş gibi geliyor.İskender bir gün buna eş getiriyor. İsmail abiye japon balığı ama daha ilk günden ölüyor balık o nedenle böyle ona üzülüyor uzaktan uzaktan İsmaile böyle çok hüzünlüymüş gibi geliyor.
Ali Atay: Vayy anasını böyle pullu pullu… Peki Leyla lar?
Burak Aksak: Leyla da bunun ilkokulda aşık olduğu kız yani aşk değil de hoşlandığı kız. Hoşlanıyor ama hiç gidip konuşmamış kızla sadece ismini biliyor Leyla… Ona aşık yani bir Leyla var ortada ama kendisi yok o gördüğümüz kızlar var ya sürekli Leyla değişiyor o da televizyonda gördüğü kızlar… Tvde bir kız görüyor ve ona Leyla diyor aşık oluyor.
Çünkü tüm hayatı o oda kadar abi Mecnun’un​

tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo4_250.gif
tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo5_250.gif

tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo1_250.gif
tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo2_250.gif

tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo8_250.gif
tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo3_250.gif

tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo6_250.gif
tumblr_mv9ydrf6Jn1s5bu8qo7_250.gif

"Tüm hayatı o oda kadar Mecnun’un”

“Dağılmayın lan, çok yalnızım ben.”
— Ben de özledim

tumblr_mva5pzfvCU1qh8mapo2_500.gif

tumblr_mva5pzfvCU1qh8mapo3_500.gif

tumblr_mva5pzfvCU1qh8mapo1_500.gif

O gemi bir gün mutlaka gelecek ! ( Leyla ile Mecnun)
Gemiler gelmiş ( Ben de Özledim )

Geri