Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü
575352_453141088101060_143904533_n.jpg

485440_453129128102256_782231600_n.jpg

Mecnun: Benim icimde şuanda bacagi kırık bi at var.
Leyla: Benim icime böyle bi öküz oturdu.
Mecnun: Ikimizinde icinde de bi hayvanlik varsa demekki.

Gotik Leyla: : Bazen çok bunalıyorum. Kimse beni dinlemiyor. Dinleseler bile anlamıyorlar zaten.
Biliyor musun, ben hep haklıyken haksız duruma düşerim. Ne yani; haklı olmak için illa avaz avaz bağırmak mı lazım?
Bir insan evladı da çıkıp bağırmamıza gerek kalmadan hakkımızı versin ya.
Böyle insanlar var mı bilmiyorum ama ben hiç rast gelmedim.
Yaa işte böyle. Eğer sesin çıkmazsa gelen geçen gelir derdini sana anlatır,anladın mı?
Off, çok bir şey değil ki, insanlar beni dinlesin istiyorum.
Dinlemeyi geçtim, bari burada olduğumu fark etseler. Selam filan verseler.

Mecnun: 35 tane oda neymiş ya? 35 tane odanın 35 tane perdesini bi düşün ya, böyle saçma şey mi olur? Ayrıca 35 tane odalı evi kim kaybetti de ben bulcam ya olsun olsun 2 tane odası vardır 2+1 vardır onlada 2 perde takıveririm ondan n'olacak. ayrıca bütün Dünya'yı kornişle kaplasalar bana da deseler ki Dünya'nın çevresine perde takacaksın deseler Leyla istedikten sonra ben o perdeyi oraya takarım... gerçi o kadar briti nerden bulacaklar ki, de ki o kadar briti buldular o kadar kornişi niçin assınlar Dünya'nın etrafına, Dünya'nın etrafına o kornişi astılar diyelim o kadar perdeyi bana niye astırıyorlar başka adam mı yok yani verdiğim örneğe bi bak ya. yemin ediyorum beynimin bütün kanı aktı yemin ediyorum ya.

Leyla: yine niye çağırdınız beni alışveriş mi?
Suna: al (Leyla'nın fotoğrafını verir)
Leyla: bu ne?
Suna: Leyla
Leyla: Leyla mı? (Leyla'nın resmine bakar) güzelmiş de niye gösteriyorsunuz bana bunu?
Suna: Mecnun'un Leyla'sı. yani bilesin diye
Leyla: biliyorum zaten
Suna: biliyor musun?
Leyla: biliyorum Mecnun anlattı bana her şeyi. O zaten anlatır yani hiç bir şeyi içinde tutamaz. ama siz bana bunu göstererek ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum. belkide biliyorum ama yapmayın! derdiniz bizi ayırmaksa onu yapmayın! ikimizde zor şeyler yaşadık çünkü belki hala zorlanıyoruz ama insan gerçekten sevince değişebileceğine inanıyor. başka biri olmak istiyor bazen yada kendinden hiç beklenmeyecek şeyler bile yapabiliyor. eğer beraberseniz, yanınızdaysa sevdiğiniz o zaman sorun yok. her şey, her şey düzelir bir şekilde. biz Mecnun'la birbirimize iyi geliyoruz. ya da tamamlıyoruz birbirimizi hangisi bilmiyorum hangisi olduğuylada ilgilenmiyorum. yalnız tek bildiğim bir şey var ne yaparsanız yapın bizi ayıramayacaksınız. buna gücünüz yetmeyecek. o yüzden boşuna uğraşmayın.

Iskender: Seviyorsan üzme, sevmiyorsan oynama. Ömer beni aradığı zaman telefonu açmaya korkuyorum. Her seferinde kötü bir haber, her seferinde kötü bir haber daha. Bu kız şirketini kaybetti, karakollara düştü, yeni girdiği işinden atıldı. Adam telefonda bağırsa çağırsa haklı, ama adam Allah için tek kelime sitem etmiyor. Üzülüyorum diyor, Leyla küçükken kıyıda kumdan kale yapardı diyor sonra yaptığı kaleyi eve götürmek isterdi, götüremeyince de oturup ağlardı. Mecnun bu kız yıllarca çalışıp, didinip inşa ettiği kalesini kaybetti. Kimsenin kimsenin emeğini hiç etmeye hakkı yok. Hiç birimizin! Çay?

Leyla: Mecnun?
Mecnun: Biraz konuşalım mı?
Leyla: Ya şeyi konuşcaksak hiç onu konuşmayalım, yani özür falan dileyeceksen gerek yok. Cünkü ben zaten orda calışamıcakıim, sabahtan akşama kadar ayakta duruyorum.
Mecnun: Leyla olmayan bir şeyler var
Leyla: Ne?!
Mecnun: Olmayan bir şeyler var Leyla. Herkese zarar veriyorum, kimi sevsem kime dokunsam zarar veriyorum. Benim sevgimde iltihapli bir şeyler var Leyla. Ne olduğunu bilmiyorum ama benim sevgim mikrop taşıyor, kafamı nereye çevirsem asık bir suratla karşılasıyorum. Ben buna dayanamıyorum Leyla.

İskender: ben sana "Leyla'dan ayrıl" demedim "adam olamazsın" dedim
Mecnun: Eee "üzme" dedin
İskender: "üzme" dedim üzme deyince gidip kızdan ayrılman mı gerekiyor. sen beni nerenle dinliyorsun Allah'ını seversen. benim sana söylediğim şu kıza karşı daha dikkatli davran böyle tembihledim bu
Mecnun: tembihledin de açıktan tembihliyeydin ya ben anlamıyorum ki böyle gizli gizli tembih veriyon bana Allah'ım yarabbim kendi kendimi baltaladım lüzumsuz
İskender: senin gibi kütüğe balta işlemez merak etme
Mecnun: çok kırıcı oluyorsun ama acı içinde bir insana çok kırıldım ya o nasıl lafmış ya aşk olsun baboli ya. ben sana bir şey söyleyim mi böylesi daha iyi oldu vallahi çok daha iyi oldu çünkü ben kimi sevsem, kime dokunsam muhakak bi bela getiriyorum başına ya bırak bela getirmeyi ben belayı saçıyorum ya kucağına böyle demet gibi yayıyorum o belayı ya böylesi daha iyi oldu. Leyla'nın hayatını mahvetmemiş olucam baba, böylesi daha iyi oldu.
(Mecnun gider)
İskender: büyüyor bu ya vallahi billahi büyüyor ya kendini düşünmekten vazgeçip başkalarını düşünmeye başladıysan adamda oluyorsun demektir.
Mecnun: duyuyorum baba
İskender: duyuyorsunda anlıyor musun acaba?
Mecnun: yani
İskender: ya ben bi kendi kendime konuşamayacak mıyım? nerde bu?

İskender: Oğlum insanların hayatları güllük gülistanlık değildir. Sen annenle bizim hayatımızın güllük gülistanlık olduğunu mu zannediyorsun hep?
Mecnun: Hee niye öyle değil miydi?
İskender: Değildi tabii. biz o kadar çok bela o kadar çok badire atlattık ki. şimdi ben senin Leyla'ya zarar vermemek için O'ndan uzak durmanı ya da O'nu kendinden uzak tutmanı anlıyorum tamam da gönlünde birisi varken kafana başkasını sokmaya çalışmak. O beden o yükü kaldırmaz.

922915_622231734472918_1181292429_n.jpg

Sevgili Abilerim Ablalarım Şu Elimde Görmüş Olduğunuz Benzersiz Çay, Yanında Evhamlı Kurabiyelerle Beraber İlk 300 Müşteriye 50 Kuruş.

Son iki bölümü daha izlemedim. MEraklar içerisindeyim...

Barıştılar mı L. & M acaba...

- Niye Adamları Toplayıp Toplayıp Eve Getiriyorsun Mecnun. Metrobüse Çevirdin Burayı.
- Torunlarına Anlatacak Anın Olur Baba. Tom Waits'le, Dostoyevski'yle Yatmış Adamım Dersin.

385304_622434017786023_889866713_n.jpg

Tüm Sorunlar Tek Tek Gelse Ne Çıkar. Tek Başına Üstesinden Gelir Mecnun Çınar. #AT

Geri