Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü

bizim yolumuzu da kapımızı da kalbimizi de mühürleyemezler

+ Orhan mı buldun abi
- yok bu korhan ama orhan korhan ne fark eder ki ?

602711_514135921951765_1458636078_n.jpg

"Ben senin adını değil seni sevdim ya,leyla ya da sedef ya da neysen kimsen artık.ben ne zaman senin yanına konuşmaya gelsem sen sürekli bana bağırıyorsun farkında mısın azarlıyorsun çocuk gibi baya fırça atıyorsun sonra küsüyordun gidiyorsun senle bi şey paylaşmaya çalışıyorum aramızda bi şey olsun istiyorum bi şey yaşayalım istiyorum birlikte vakit geçirelim istiyorum.biz ne zaman konuşcaz leyla ya da sedef ya da kimsen? ben tanımıyorum seni."

"Mecnun işte bak,ne güzel söyledin.Mecnun.Adım üstümde yani.Mecnun'um Leyla ben.Mecnun.Yani böyle deli gibi,aklı eksik bir şey gibi.Ne bileyim,talihsiz bir durumum var yani.Leyla benim gözüm senden başka hiçbir şey görmüyor.Ben senin gözlerine baktığım zaman seni nasıl tanıdım biliyor musun?Benim senden başka bildiğim hiçbir şey yok ki.Sen benim gözlerime bakınca beni tanımadın."

Zengin adamdan para istersin akıl verir gönderir.

Kobi dostu Kaan

İskender bu incir reçeli benim dukkandan değil

Abi gitsene ama yürü git.

Sen hep gül ten ten kafa...

Sorduk mu sordum mu? Kürkürtlü ateşlerden geldin diye bende Kireçburnundan geldim ama insanları bu saatte korkutulur mu?

Dün gece noldu biliyor musun Mecnun? Dün gece babanın köfte arabası beni kovaladı.

Bu sizin günlük yemeğiniz mi? Akşama kadar bunu hazırlayıp sabah kadar bulaşığını mı yıkıyorsunuz?

Ben sadelik taraftarıyım Mecnun hiç sevmedim bunları

Arı gibi çalışırım ama at gibi uyurum

Mecnuuunnnnnnn nerdesin ya hadin baaam diyom kime diyom aşagı da yazın diyom kendi kendime mi konuşuyom

Parayı bulduk şimdi borç vermemek için bahane bulmak lazım

542868_516289805069710_1802006001_n.png

142 bin 750 lira kredi alacaz hacı.

Vayy be parayı buldun ya

Organik olmasın nolur organiik olmasın sağlık fışkırıyor heryerimden.

Ben merkez bankasının başına geçmek istiyorum.

Errrdaaaaal kimsede paaraaasınıııı bırakmaaaz, Errrdaaaaal kimsede paaraaasınıııı bırakmaaaz!

75025_557920927570666_2002037899_n.png

Bu hayatta eğer bir şey öğrendiysem, o da her zaman tek başına olduğundur.

Geri