Komik Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
ismail:ya bu benim genlerimle alakalı olabilir dedem buldu ya benim elektiriği onunla ilgilidir..

isveçli bilim adamları diş macunu ile uğralırken ben tıp ile bununla ilgileniyordum

hido:melül gel böyle yaklaş yaklaş senin ne güzel gözlerin varmış öyle

leylanın babası: hoşgeldin kızım bir süre iskender amcagil bizde kalacak
leyla:mecnunda buna dahil mi
leylanın babası:evet
leyla:hııı eeee o zaman biz yeni bir ev bakmaya başlayalım yakacak evi

insan değilsin ki şuan insan değilsin ki it insansın terbiyesiz

ahhaa ahhha niye ben ağlıyorum sadece
ismail abi:çünkü ben gururluyum
yavuz:bende ........
adam :son bir arzunuz var mı
ismail abi :var salın bizi

beni bırakın kızı alın aman

Dede: doktor doktor var ya bana neşter vuracak adam var ya sevdamı dağlara yazarım var yaa...

249265_374452839303884_1430975373_n.jpg

”Onu düşünüyorsun dimi? İlk zamanlar böyle olur Erdal. Kalbin sıkışır. Acaba şimdi napıyodur diye düşünürsün. Ellerin kupkurudur, çünkü onun ellerinde terlemiyodur artık. Göğsün hafifler,çünkü başı göğsünde değildir. Nefes almaya bile korkarsın,çünkü nefes aldığında onun kokusunu,saçlarının kokusunu çekmiceksindir içine...”

Kubilay: "Kiz tarafimisin, Erkek tarafimi?"
Mecnun: "Abi ben taraf tutmuyorum yani, eger önemli büyük Maç olursa Milli Takim, öyle yani."

409331_424860220901115_749248217_n.jpg

"Zaten anlatamam ki ben derdimi öyle. Gözlerine bakıp konuşamam ki ben. Seni ilk gördüğümde ne oldu biliyor musun? Portakal kokusu geldi burnuma. Tanışmıyormuşuz gibi ama biliyormuşuz gibi de bir taraftan."

Mecnun

Mecnun: "Se..se..senin..için...dü..dü..dünya..um..um..umrum..da..de..de..ğil..şu..an
Se..se..seni..se..se.se...vi.....
Ha..yır..çekil..me..git..me..dur..git..me.."

76651_423805001006637_1159175564_n.jpg

Sussan olmuyor susmasan olmaz,
Dil dursa hakim bey tende can durmaz,
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz,
Kaleme tedbir koma tek durmaz,

Gecenin Sözü:
Aranızda kelepçe bile olsa, onunla yakınlaşamazsın.
Hediye ne kadar değerli olursa olsun, onu almamalısın.
Sonunda her şey yoluna girer elbet,
Ama bil ki; canın yanmadan mutlu olamazsın.

Leyla ile Mecnun

"Yanar bilirim yanr...Bir gün biri çıkar karşına bütün dünyan alt üst olur. Ne diyeceğini ne söyleyeceğini şaşırırsın. Doğru düzgün düşünemezsin bile bütün dünyan o olur. Yanındayken bile bir gün çekip gidicekmiş diye korkarsın. Ne öpmeye kıyabilirsin ne bakmaya. Ne zaman onu düşünsen sol kaburgan ağrır. Ağlamak istersin ağlayamazsın....”

İskender Ç.

Geri