koluma elektrik carpti

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
doçtoooorlaaaar :nee:
elektrik gitti az önce baktım sigortadan saate giden kablo yanmış ters yüz yapıp değiştirirken sigortayı kapatmayı unutmuşum. bildiğin sol kolum seyiriyo ve hissetmiyorum ya bişey olur mu lan :(

Toprağa bas derim ben.

İyi de koluna bir elektrik akımı aldığını hissetmedin mi ? Bence iletken şeylerden uzak dur elektrik akımına ne iyiyse ona yönel olmadı doktora git bir MR çektir kaslarında sinirlerinde birzşey var mı baksın

İyi de koluna bir elektrik akımı aldığını hissetmedin mi ? Bence iletken şeylerden uzak dur elektrik akımına ne iyiyse ona yönel olmadı doktora git bir MR çektir kaslarında sinirlerinde birzşey var mı baksın

hissettim ya hissetmez miyim sessizdeki telefon gibi titreşti kolum :T:
uyuşmuş durumla şuan doktora gideyim dimi? evet gideyim

İlk öncelikle bize konuşma uslubuna göre, sana konuşma uslublu yardım edeğim :

''Lan'' senin ne işin var elektirikle bilmem neyle? kolunun uyuşması elektirik çarpasıyla kolunun sinir uclarını yakmış zedelemiş olabilir bu yüzden kolun uyuşmuştur. ''Lan'' bence sen bi hastaneye git burada, lan diye hitap ederek yardım isteyene kadar ;)

İlk öncelikle bize konuşma uslubuna göre, sana konuşma uslublu yardım edeğim :

''Lan'' senin ne işin var elektirikle bilmem neyle? kolunun uyuşması elektirik çarpasıyla kolunun sinir uclarını yakmış zedelemiş olabilir bu yüzden kolun uyuşmuştur. ''Lan'' bence sen bi hastaneye git burada, lan diye hitap ederek yardım isteyene kadar ;)

kardeş sonuna ;) bunu koymasan ciddi olduğunu anlayamazdım gerçekten :asd:

Yuh artık lan kelimesine bile takıntılı üslup bozukluğu olduğunu zanneden insanlar var bende kendimi takıntılı sanardım *-*

Geri