Kolera’yı yanlış tanımışız.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
[YOUTUBE]B9SOzPKwGao[/YOUTUBE] Sagopa kolera efsanesi az dinlemedik 2001 de sagopayı tanıdım aradan yılllar geçti kolera ile ayrıldı o sevimli sakin Lolita kız meğer tam bir tosbaymış böyle kadınlar çekilmez..

Kolera ne yav. Başlığı görünce hastalık olan kolera aklıma geldi. Bunlar bi ara efsanemiymiş ?

Sen yıllarca parası için evli kal bu adamla, dayak ye sineye çek, hakaret ye sineye çek, o kadar şerefsizliğine şahitlik et ona rağmen evliliğini sürdür sonra herif seni kapı önüne koyup başkalarını bulunca bir şeyler söyleme gereği duy.

Kendisine saygısı olmayan insana diğer insanlar neden saygı duysun? Sagopa katıksız şeref fukarasıdır ben bunu yıllardır söylerim zaten ama sende zavallısın ki bunları kendine yakıştırıp yıllarca bu adama tahammül ettin, ne içindi para için mi? yazık.

Konuşma tarzına bak. Bağcılar endüstri meslek kekosu :mrslkm:

Evrenin en itici ikilisi bunlardı. Ben liseden beri Cezacıyım, tşk.

[YOUTUBE]nYP1qWOUZe4[/YOUTUBE]

Sagopayla dört yılım geçti üniversitede.O dönemlerde Sagopa değildi henüz.Dans ederdi, djlik yapardı.Okulda ruh gibi bir şeydi.Muhatap olmazdı kimseyle.

Kolera'yı yeni tanıyor çoğu kişi. Sago'nun gölgesinde melek rolüne giren ama zamanında Ceza'nın annesinin rahatsızlığından dolayı oynadığı reklam için '' Allah kimseyi o kadar parasız bırakmasın '' diyen birisi. Şimdi neler diyor neler.. Sago ile Ceza'nın arasını bozan kara kedi ... Neyim var ki 2 -3 - 4 çıkmıştı belki

leş videolarının müptelası oldum, krep yaparken bile konuyu bir şekilde sagopa kajmer'e getirmeyi başarıyor. bu hanımdan öğreneceğimiz çok şey var. :D mimikleri, tavırları, küfürleri ile hiç şüphesiz çok kaliteli bir şekilde delirmiş.

Geri