Koleksiyon.

• Kullanıcı Anu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhabalar ilk konum olsun.
Hani derler ya gel sana pul koleksiyonumu göstereyim diye. Yaptığınız herhangi bir koleksiyon var mı ve amacı ne ?
Ben başlayayım o zaman . Benim bir çok koleksiyonum var size ilk olarak para koleksiyonumu tanıtmak istiyorum. Etrafı toparlarken aklıma gelen bir konu oldu bu.

Para koleksiyonunu çok seviyorum çünkü geçmişten günümüze ulaşabileceğiniz en güzel ve en yakın arşivlerden biridir, hemde tüm ülkeler adına ...

EQKy2U.jpg

Anu elinize saglik. Bende senelerce Play Station 1’deki oyunlarimin koleksiyonunu tutmustum. Evi tasirken gitti gidis o gidis :)

Hatiralar, hatiralaar..

Konu çok güzel, teşekkürler.
Düşününce hiç koleksiyona merakım olmadığı aklıma geldi.
Çünkü birikmiş aynı şeyler hoşuma gitmez ve atarım.
Böyle biriktip koleksiyon haline getirenlere özenmişimdir (:

Uykusuz,penguen ve leman karikatür dergilerini biriktirdim onca sene. Sonrasında hepsi maalesef gitti annem sağolsun. Yaklasik bir senedir de karikatur dergisi almiyorum dergilerimin hepsi gittiği için.

Güzel başlık.

Çocukken benimde peçete koleksiyonum vardı,başlığı görünce aklıma geldi.
Neden peçete inanın bilmiyorum:dd

Yenilerini alayım diyorum, hala yarım elma diyorsun Free_EyeS hıh

Tebrik ve kutlama amaçlı verilen, elle yazılmış bütün kartlarım ve notlarım da durur... onlar da koleksiyon sayılır mı?

Insan biriktiriyorum.
Erkekler tercihim.s

• Beğen
Tepkiler: Anu
Eski telefonlarımı biriktiriyorum. Gerçi özellikle koleksiyon yaptığımdan değil ama bir kutunun içine attıkça biriktirdiğimi fark ettim.
Bir süre sonra bazılarını açıp galerilerini kontrol edeceğim, kim bilir neler çıkacak :)

Güzel konu tebrik ederim.
Saat, bıçak, çakmak ve eski telefonlarım mevcut (telefonların birçoğu kayboldu)
Bir de yakında Kılıç düşünüyorum. Evim uygun olmadığı için başlamadım.

Eski paraları görünce çok mutlu oldum çocukken vardı ikiyüzellibin beşyüzbinler :p
Bir ara bende poster biriktiriyordum ama hepsini annem attı odayı değiştirince :)

Geri