Kolay zayıflamak için ne yapmalıyım?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Taze Bilgi
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen arkadasim anlatti da
Isteyen sicak su veya ılık su ile de yapabilir dedi..
Icine birazcik göz karari limon damlatip hergün icersen 10 Kilo Verirsin dedi.kendisi öyle veriyormus kilolari:benmi:

Umarim dedigi gibi verebilirim kilolari Ama olmazsa kendisini cig cig yerim:liv::asd:

Yıl olmuş 2016 hala limon ile kilo vereceğini sanan insanlar var. Dürüm yemek daha kolay verdiriyor strawberry hanım, dürüm yemelisiniz bence.

hayret kimse akıl edememiş.

10450898_623268477795626_7250958094551088667_n.jpg

Limonlu suyun faydası olmadığını neredeyse tüm uzmanlar açıkladı.İştah kesme özelliği olduğu için çok yemezsiniz belki ona faydası olur.Az yediğiniz için de kilo verirsiniz ama ayda 10 kilo ne ? ayda 10 kilo verdiren hiçbir yöntem sağlıklı değildir. Ben bol bol su içmeni tavsiye ederim:)

Yiyip yiyip çöreklenmeyin olduğunuz yere hareket edin bu kadar basit.
Sonra paralıyorsunuz kendinizi zayıflayacağız diye .

'az yiyin' gibi basit kliseleri savunanlar ya luks araba gibi yedigini yakan cinstendir, ya da ekmek tahtasi gibi kara kuru cinstendir. O yuzden ilk once bu cumlenin ve sahibinin ustunu cizin;d

Normalde bu tur konulari ya dalgaya alip geyik yaparim, ya da onemsemeyip es gecerim ama az yiyincilere meydan birakmak yakin zamanda fazla kilolarindan kurtulup 3 beden kuculmus biri olaraak bana yakismaz diye dusundum bu kez xd

Simdi buraya yaptiklarimi yaziyorum, sorusu olan danisma ucretinin dekontunu ekte gondermek sarti ile pm atabilir ;p
Un yag ve sekeri sildim.
Protein agirlikli beslendim, hatta her ogunumde mutlaka protein tukettim.
Nisastali gidalardan, kepekli ya da diyet etiketi ile satilan hazir gidalardan hep uzak durdum.
Sebzeleri cig ya da zeytinyagi ile pisirilmis halde yedim.
Gunde 3 lt su ictim ve 30 dakika kadar yurudum.
Bunlarin haricinde uyku duzenime dikkat ettim. Kendimi odakladim, motive ettim. Stresten uzak kalmaya, daha rahat dusunmeye calistim. Kacamaklar beni yakalamadan kactim.p

Ozetle bu isler oyle bi kibrit kutusu peynirle ya da 'az yiyin'lerle alakali degil. Herkesin kilo alma sebebi farklidir. Once gecmisinize bakip sebebinizi kesfedin. Ona gore hayatinizi duzene sokun.
Tskler tskler....
Uzm. Dr. Mati

Genel mantık yediğinden fazlasını harca üzerine kurulu.
Ben yapamıyorum o ayrı mesele :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri