Kolay yapılan yemek tavsiyeleri

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Kolay yapılan yemek önerileriniz nedir? Makarna ve omlet hariç :D

ratatuy, sadece sebzeleri doğrayıp fırınlamak yeterli:D
ekmek pizzası olabilir, mantarlı sebzeli tavuk ya da et sote olabilir ki bayılırım ben .p

edit: etimek salatası var bide, yoğurtlu mayonezli falan. o da pratik ve soğuk servis edilen bi tür. adı salata ama bence doyurucu bi lezzet :rolleyes:

makarnayı geçemezsin kolaylık konusunda...
tabii kırpma mantı da olabilir. cok güzeldir ayrıca :T:

ıspanaklı yumurta ve menemen de pratik .p
kahvaltılar için de bruşetta ya da yumurtalı ekmeği tek geçerim .p

Sen canın ne istiyorsa söyle ben sana tarif ederim.
Şu mantıdan alabilirsin mesela;
manti-1024x768.jpg

Tadı güzel olur fırınlanmadığı için. Balık ye bol bol malum mevsimi. Fırında tavuk patates yapabilirsin, fırını nereden bulayım abllaaa dersen tava da da yapabilirsin. :p Tavuk sote, domatesli bulgur pilavı yapabilirsin. Mücver var, bunu patatesle de yapabilirsin. :p Sigara böreği yapabilirsin. Hazır garnitürle bezelye yemeği yapabilirsin.

Jamie oliver'ın uygulamasını indirin 15 dakikada hazırlanan yemekler var, uygulamaya para veremem diyen fakirler tvde programlarını izlesin, o knal bende cıkmıyor diyenler veya ingilizce seviyesi yetmeyen cahiller makarna ve menemene devam etsin :D

Sen canın ne istiyorsa söyle ben sana tarif ederim.
Şu mantıdan alabilirsin mesela;
manti-1024x768.jpg

Tadı güzel olur fırınlanmadığı için. Balık ye bol bol malum mevsimi. Fırında tavuk patates yapabilirsin, fırını nereden bulayım abllaaa dersen tava da da yapabilirsin. :p Tavuk sote, domatesli bulgur pilavı yapabilirsin. Mücver var, bunu patatesle de yapabilirsin. :p Sigara böreği yapabilirsin. Hazır garnitürle bezelye yemeği yapabilirsin.

5 kişi için kaç kilo mantı gerekir ablacım ? :D

Öğrenci olmuş da, üniversiteyi kazanmış da aman da aman kolay yapılan yemek mi istermiş :D

Tavuk sote, türlü en kolay yemeklerdir :D hem gösterişli hem kolay skdkdhdh

ratatuy, sadece sebzeleri doğrayıp fırınlamak yeterli:D
ekmek pizzası olabilir, mantarlı sebzeli tavuk ya da et sote olabilir ki bayılırım ben .p

edit: etimek salatası var bide, yoğurtlu mayonezli falan. o da pratik ve soğuk servis edilen bi tür. adı salata ama bence doyurucu bi lezzet :rolleyes:

Çok teşekkür ederim, deneyeceğim : )

makarnayı geçemezsin kolaylık konusunda...
tabii kırpma mantı da olabilir. cok güzeldir ayrıca :T:

Teşekkür ederim Mantı güzel oldu hakikaten :D

ıspanaklı yumurta ve menemen de pratik .p
kahvaltılar için de bruşetta ya da yumurtalı ekmeği tek geçerim .p

Jamie oliver'ın uygulamasını indirin 15 dakikada hazırlanan yemekler var, uygulamaya para veremem diyen fakirler tvde programlarını izlesin, o knal bende cıkmıyor diyenler veya ingilizce seviyesi yetmeyen cahiller makarna ve menemene devam etsin :D

-.-

Geri