Kola İle Bronzlaşma

M
  • Kullanıcı Mira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Cilt Bakımı
Normal güneşe dahi koruyucusuz çıkmamayı önerirken kola gibi havuç yağı gibi deride güneşin etkilerini artıran maddeler sürmek riski daha da artıracaktır.

Bronzlaşma melanin dediğimiz deriye rengini veren maddedeki artıştır. Melanin güneş ışınlarından derimizi korur. Ama bunun ’İlk gün yanayım diğer gün nasıl olsa koyulaşayım’ düşüncesi ile olmaması gerekir. Bu son derece yanlıştır. Akut yanmalar sonrasında deri kanseri oluşabilir. Solaryumda bronzlaşma da doğru değildir. Solaryuma giren bir kişi hangi dalga boyunda güneş ışığı aldığını bilmiyor. Bu da birçok riski ortaya çıkartıyor. Solaryum hem yüksek dozda hem de uygunsuz zamanlarda güneşlenmek anlamına geliyor. Dolayısıyla güneşten olabildiğince kaçınmak olası risklerden uzaklaşmak anlamına gelmektedir.

Ben konuyu okumadım ama ben arabanın tekerlere sürüyorum lastikler sıfır ayarına geliyor lastirler ayna

Acısına katlanırım diyorsan bronzlaşmaya birebir :p

yanlışınız var,bronzlaştırmaz.kızartır

Ilk defa duydum kola suruldugunu nasil bir yokluk bu gunes kremi diye birsey var :d

kola kullanmayın gerçekten çok saçma ve zararlı. ille hızlı bronzlaşmak istiyorsanız hızlandıran kozmetik yağlar var zaten. farmasininkini kullanmıştım bir ara, içinde hem kakao hem havuç özü var ki ikisi de bronzlaşmaya yardımcı olan başlıca ögelerden, üstüne üstlük shea yağıyla cildi de besliyor. kocakarı yöntemleri uygulamayın sağlığınız için.

Geri