Kokusu uçmayan erkek parfümü

Konu sahibi son olarak 3781 gün önce görüldü
Babam uzun bir dönem kullanmıştı çok ta ağır değil kokusu ama one millione kadar baskın olmadığını düşünüyorum. Bir de Armani var.

şahsen çok fazla kokusu ağır basan parfümleri tercih etmiyorum haklı olabilirsin ve parfüm dediğin kalıcı olmalı zaten Armani de güzel bu arada:)

ele düşmüş parfümlerden uzak durulmalı, örneğin one million gibi. gün içinde çoğu kişiden kokusunu aldığınız için bir süre sonra duyarsızlaşırsınız. givenchy pi denenebilir.

Diesel kullanın kalıcılık konusunda gerçekten çok iyi hemen farkediliyorsunuz. Bir de Harley Davidson bir arkadaşım yurt dışından almıştı çok önceden. Parfüm az kalınca ben almıştım kullanmaya kıyamıyorum o derece güzel kokusu. Ben türkiye'de bulamadım eğer bulan olursa öneririm.

Burzum diesel in şişesi çok güzel <3 :p
itiraf ediyorum bazen sırf parfüm almaya gittiğim de onlara bakiyorum: (

ulan şuraya 29 liralık internet ile bağlanıp 200 - 300 liralık parfümler öneriyosunuz!!!!

konu kilit lütfen!!!

Burzum diesel in şişesi çok güzel <3 :p
itiraf ediyorum bazen sırf parfüm almaya gittiğim de onlara bakiyorum: (

Oldukça erkeksi bir koku şişesi de ayrı bir güzel :pKullanın işte ulan her şeyi biz mi söyleyelim bir bildiğimiz var ki kullanın diyoruz :icon_yillarcaezildi

Oldukça erkeksi bir koku şişesi de ayrı bir güzel :pKullanın işte ulan her şeyi biz mi söyleyelim bir bildiğimiz var ki kullanın diyoruz :icon_yillarcaezildi

Bir bayan olarak;Ralph Lauren ve ck europia kullanirim:p bir de Tommy Hilfiger girl favori siz erkekler çok sanslisiniz çünkü erkek kokuları çok daha iyi:p

One million candır.

one millione mıdır ona baktım da 270 küsür lira diyo olm o paraya tek kapılı buzdolabı alınıyo siz gafayı mı yediniz!!!!

Tekin Acar'da kampanya oluyor ben 100 TL'ye aldım yanında roll on hediyeli hemde..Takip etmek lazım hocam..

Hacı yağı sür, yıkansanda geçmez.

kasiyer bir kız bana parfümümü sormuştu ,ismi ne diye ,bir de üstüne hacdan gelen kokulara benziyor dedi, ben de hacı yağı sürdüm bacım dedim ,kıs güldü .xd

arkadaşın dediği gibi hacı yağıda sürebilirsiniz hem kalıcı hem bak kızlarında dikkatini çekiyor.

şu imzaları küçültün. ne bu çarşaf gibi.ayıptır.

Geri