Kociş

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Yıllarca sana abilik yapmış maçoluğun dibine vurmuş ortalıkta gerine gerine sözünü geçirten adama gelsin karısı kocişko desin ve bu kocişkonun adı apo vay benim güzel emmiminoğlu vayy sen bu kurşunu yine mi yedin

o süslemeleri pembiş eşyaları kocişleri falan evcilik oynuyorlar gibi insanın evlenesi kaçıyor :p

Evlenelim bi bakarız kociş deniliyor mu :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sesli güldüm.

Kocisim cayimi koyarmisin?
Koyarim cayinada,kocisine de.

Kociski.Yanlis anlama.Sana kociski dedigim an, aklima Rita Kuczynski'yi getiriyorum ya ondan saaptim.

ya ne takılıyorsunuz bu kadar kelimelere. insan içinde değil elbette ama baş başa iken isteyen istediğini der. ne dediğinden çok nasıl dediği önemli bana göre. çok itici bulunan bir şey iki kişi arasında hoş karşılanabilir duruma göre.
koçişim de derim koçişkom da derim beyim, paşam, erkeem, yiğidim, aslanım dsakhs tüm iğrençlikleri yaparım.

kocası kariş der
orta buluşurlar korniş olur
yine romantikliğim üzerimde

Geçenlerde keşfetime bir kadın düştü, adını asla hatırlamıyorum ama profile girip gezindim biraz.
Kociş aşağı, kociş yukarı. Ya eminim o halinden memnundur ama bana aşşşşırı itici geliyor.

Kociş ne ya. kociş deyince nasıl karşılık alıyorlar pki? kariş skjd.
Köpeğine seslenir gibi bişey bu.

standart bir kociş fotoğrafı:

s-4f2864c6af49bde7e818a10a694fc34ba790d4c9.webp

Bir Buket sözü;
'Kütüşüme yeni kitişler aldım.'
kitiş : kitap
kütüş : kütüphane
3 ay sonra nişanı var evlenince kociş versiyonunu da göreceğiz diye düşünüyoruz. Biz böyle kabullendik onu canım benim.

sosyal medyada ve toplum içinde o tarz kelimeleri görmek,duymak çok itici geliyor.ancak saygı duymak gerek.demek ki öyle mutlu oluyorlar

Geri