Kociş

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Misyonunu tamamlamış yeni evli Türk kadınının savurduğu zafer çığlığı. Hemcinslerine göndermeler de içeren bu hitap şekliyle nice toraman gibi, tosun gibi delikanlılar kociş'e kocişko'ya döner.

En yakışıklı, en romantik, en hamarat, en saygılı kociş bu hanım kızlarımıza aittir ve bunun tartışılması dahi abesle iştigaldir.

ben bu hitap şeklini kullansam kendime güler ,tokatlar ve acırım.kociş ne yahu.

Bana bir kere kocis demişti, hiç bu kadar assagilandigimi , orselendigimi hatırlamam.Kufur etse daha az zoruma giderdi , bir de bunu benim gibi bir adama yaptı yahu

Pembis gelinlerin kocasina verilen isim xd

Bende kociş diyeceğim.

Biz evlenene kadar
Nasıl bir hitap şekilleri ortaya çıkacak acaba :T:

Cok sukur ki odunum biraz. Pembis bir evim ve kocisim yok .p

dağ gibi delikanlılara kociş diyorsunuz :sırıt:
instagram biosuna, şey de yazıyor musunuz "kocasının prensesi prensesinin annesi, yalnızca bayanlar" jsdklf

ben de evlencem minnoşlar, bioma da öyle yazcam

Ya birakin da insanlar sevdigi kisiye ne derse desinler : ))
Bizi ne ilgilendirir. Eger karsilikli bu hitaptan hoslaniyorlarsa, sirf baskasinin gozune sokmak icin degil de gercekten hissettikleri icinse, ne guzel ki bulmuslar sevdigi insanlari, bir aradalar. Mutlu mesut olsunlar : ))

Renkli minik market arabalariyla, ufacik kasalarla da sunum yapacak misin larimm :p

koçis bu nasıl hitap ya hiç beğenmedim

Sus lan hayvan demek yerine,
Kocişim susarmısın.

Konu açıklaması o kadar muazzam olmuş ki ne yazsam boş olacak .

#Benimkocisimbenimkararim
#kocisimedokunma
#kocisbizimhakkimizsokesokealiriz

Ben evliligi eskittigimden midir hafif soguk nevale olmamdan midir bilemiyorum, hic kocisim olmadi benim :aeg: yakismiyör bana.

Haha ya odunlukla ne alakası var bence sen doğrusun ben sırf geyik olsun diye diyordum kocisko diye ilk evlendigimiz 2 hafta boyunca :D
Sonra kendine gel sen bu değilsin çık şu durumdan dedim ve kocama Naber müdür demeye başladım :d

Geri