Kocaya varınca foruma girmeyen kadın aza

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bu başlığı benim açmışlığım yine beni hayatta asla ve kat'a ilgilendirmez, çok kırıcı buldum, ben kendimle aynı Fikri'de olmak zorunda mıyım? Hayır asla. Ne yani, burada gezeleyen ben dahil olmak üzere tüm güzel genç kızlar, koca mı arıyor? Kocaya varsak foruma giremez miyiz? Yoksa biz Suriyeli, dızo, keko dediğimiz ve sadece dünya üstünde belki, o da belki, bekım adlı olguya yakışabilecek altlar yanlar 3 numara adlı saçı yaptıran ve elinin üstünde bedel yazan birine mi vardık?

Ah, gitti gençliğimiz doğrusu. Yarın bir gün bizi vurabilir, bari tekte iyi vursa da hemencecik ölsek Allah kahretmesin.

Aaa? Nerede bu Mücerret Hanım? @Mueddeb kız nördün bre kocayamı vardın beya uy haçan da. Ula Bursali, kestane şekeri yollamirsen he?
Bunu banlayın ya. 86 yıldır elmas üyeyim ilk defa bir ricam oldu, banlasanısa.

@L_ de zevceye varınca girmedi, yapcek bişi yok.. doğanın kanunu..

Ay evlenince gelse ayrı dert gelmese ayrı dert
Bir karar verin evliler gitsin mi ?
kalsın mı ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
evli olanlarda bir zahmet gizlemesin arkadaslar hiç haz almam evli kadınlara iltifat etmekten. tarzım deil.

Hanımı işteysen koltuğa 180 uzanmış göbeğini kaşıya kaşıya post attıp hatun kesen dayıları napcaz peki ? Kjkjkjj DAYIII

Hanımı işteysen koltuğa 180 uzanmış göbeğini kaşıya kaşıya post attıp hatun kesen dayıları napcaz peki ? Kjkjkjj DAYIII
dayı mı :D yaş ortalaması kaç len bu forumun dlksfşkdsşlkfşl EVLİLER İLLUMİNATİ GİBİ TAKILMAYIN. YÖNETİMDEN EVLİYİM TİKİ GELMESİNİ TALEP EDİYORUM.

dayı mı :D yaş ortalaması kaç len bu forumun dlksfşkdsşlkfşl EVLİLER İLLUMİNATİ GİBİ TAKILMAYIN. YÖNETİMDEN EVLİYİM TİKİ GELMESİNİ TALEP EDİYORUM.
En küçüğün ben olduğumu düşünecek olursak 30 altı yok kjkjkhkh
Bence de evli tiki gelmeli kjkhjjjhnvnv

Dayı ya emojı atmasan diyorum kjkhjhj

Kocaya varıp tekrar kocaya kaçmasın da gerisi hallolur bence yaaa...
En iyisini yapar aslında.

O zaman transfer olmadan takılana " garsoniyer ev " denilebilir? :D

Geri