Kocasının Spermine Alerjisi Var

Konu sahibi son olarak 2315 gün önce görüldü

27 yaşındaki Mike ile 26 yaşındaki Julie'nin daha önce birlikte olduklarında hep "korundukları" bu nedenle de bu durumun farkına varmadıkları öğrenildi. Çift ilk korunmasız ilişkilerini çocuk sahibi olmak için evlendikten sonra yaşadı ve alerji sorunu böylece ortaya çıktı. Julie Boyde, eşinin ilk gece çok nazik olduğunu ancak boşalma sırasında ağrı hissetmemeye başladığını ve acı bir yanma duyduğunu söyledi.
Çiftin evliliklerini sürdürüp sürdürmeyeceği ise merak konusu oldu.

Simdi bu cift kim?
Çocuğu olacak mi?
Alerji olarak ne oluyor?

Şimdi çok soru var aklimdan geçen =)

Cinsel Hayatları İçinEvliliklerini Bitiren ,Bitirme Kararı Alan Zihnyetleri Anlamıyorum.

Ukala Sözler senin soruna az da olsa bilgilendirmek için bi iki şey söyliyim bende bunun tam uzmanı değilim bildiğim kadarını aktarıyım:cici:
Sperm alerjisi Korunmasız cinsel ilşiki sonrası kadınların genital bölgede vajınal kaşıntı şişme ve yanmaya neden oluyor ama çok ciddi vakkalarda da vücudun çeşitli bölgelerde şişlik kurdeşen ve hatta nefes almada zorluklar yaşaya bilirler yani hafife alınacak bi durum değil bu Sperm alerjisi malesef.. Ama şuda var ki kendi bildiği bir alerji ise kendi yapabilceği yanında epinefrin iğnesi(yani Adrenalin) bulundururlar oda bi tedavi yöntemi değil sadece vücudun aşırı tepki vermesine bi müdahale yöntemi bilmem anlatabildim mi? Sperm alerjisi olanların spermdeki proteinlerinden birine yada spermin kendisine daha düşük bi ihtimalde sperm içinde bulunan alerjik maddelere karşı(vinblastin, penisilin, thioridazin gibi ilaçlar ya da ceviz, fıstık veya kola gibi besin maddelerine) karşı duyulan alerji olabilir.
Ayrıca bunun zaten çeşitli tedavi metodlarıda vardır.. biraz karışık anlatmış olabilirim :D

@Ukala Sözler senin soruna az da olsa bilgilendirmek için bi iki şey söyliyim bende bunun tam uzmanı değilim bildiğim kadarını aktarıyım:cici:
Sperm alerjisi Korunmasız cinsel ilşiki sonrası kadınların genital bölgede vajınal kaşıntı şişme ve yanmaya neden oluyor ama çok ciddi vakkalarda da vücudun çeşitli bölgelerde şişlik kurdeşen ve hatta nefes almada zorluklar yaşaya bilirler yani hafife alınacak bi durum değil bu Sperm alerjisi malesef.. Ama şuda var ki kendi bildiği bir alerji ise kendi yapabilceği yanında epinefrin iğnesi(yani Adrenalin) bulundururlar oda bi tedavi yöntemi değil sadece vücudun aşırı tepki vermesine bi müdahale yöntemi bilmem anlatabildim mi? Sperm alerjisi olanların spermdeki proteinlerinden birine yada spermin kendisine daha düşük bi ihtimalde sperm içinde bulunan alerjik maddelere karşı(vinblastin, penisilin, thioridazin gibi ilaçlar ya da ceviz, fıstık veya kola gibi besin maddelerine) karşı duyulan alerji olabilir.
Ayrıca bunun zaten çeşitli tedavi metodlarıda vardır.. biraz karışık anlatmış olabilirim :D

:dusun:

Şimdi bu durumda ayrılmaları lazım yani
Nasıl olur ki
Yani olamaz değil mi
Hani çocukları da oluyor mu bunların :dusun:

Çok soru sordum ama :kiki:

:dusun:

Şimdi bu durumda ayrılmaları lazım yani
Nasıl olur ki
Yani olamaz değil mi
Hani çocukları da oluyor mu bunların :dusun:

Çok soru sordum ama :kiki:
Hayır canım illede ayrılcak bişey yok,tedavi eğer sonuç vermesse preservatif günümüzde var o ne güne duruyor ukalacım?:D Eğer antikorlar oluşmuşsa kısırlık dönemine girilmiştir ve çocuk olma ihtimalide yok denilecek kadardır:)

Geçmiş olsun
blink.gif

Geri