Kocasının parasıyla hava atan keko kadin

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sonucta hayat arkadasim hava atacak tabi.:) Usulu ile elbet.:D

Olmayan parası ile zengin havası yaratmaya çalışan erkeğe oranla daha kabul edilebilir bir durumdur çünkü hiç değilse sahip olmadığı bir şeyi varmış gibi göstermeye çalışmıyor.

zengin koca aranıyor : )

bu lefty inde bana alttan alttan laf atmaları beni benden alıyor daha ne idiğü belli olmayan userler benım paramın pşine düşmüşler inmisiniz cinmisiniz belli diil sad

seni tanımak istiyorum yiğidim ara beni : dd

bu lefty inde bana alttan alttan laf atmaları beni benden alıyor daha ne idiğü belli olmayan userler benım paramın pşine düşmüşler inmisiniz cinmisiniz belli diil sad

Paran olsa da birileri peşine düşse keşke.:)
Para da yok yakışıklılık da ve ben sadece seni bu gerçeğe alıştırmaya çalışan iyi niyetli bir insanım.:)

Paran olsa da birileri peşine düşse keşke.:)
Para da yok yakışıklılık da ve ben sadece seni bu gerçeğe alıştırmaya çalışan iyi niyetli bir insanım.:)
yine döndük dolaştık aynı şeye geldik cidden benden ne istiyorsun ? merak ediyorum durmadan laf atmalar sataşmalar derdin nedir?
ben çirkinim ve fakirim demiştim daha önce sana tatmin olman için konuyu kapatman için ama hala devam ediyorsun
kabak tadı verdi artık kardom. =)

Bu bilmediğim bir lüks demek ki.:)
Ben emekçi sınıfındanım.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Tekne mi almış?
Sanırsın Ednan ziyagilin yiğeni Sjsjsj

“Kocişim alldı”cılar gruptan ayrıldı sdjk

Patronunun parasini mi yesin gensler

Akilli olun .d

En gıcık olduğum da çocuklarını okula bırakmak için kocasının aldığı jiple okula gelen kadınlar.

Trafiğin anasını belliyorlar

Hakkidir zengin adami arayip bulmus nikahini basmis...... O hava atmasin da kim atsin....

Geri