Kocasının Ayaklarını Öpmesiyle Olay Yaratan Dilan Polat'ın Bir Günde Harcadığı Paraya İnanamayacaksınız !

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
ehum ehum* simdi bu cift liseden beri birlikte. ilk basta dilan polat fotografcilik yapiyordu hatirladigim kadariyla. instada dogum fotografciligiyla tanindi, sevildi ve unlendi. sonra guzellik merkezleri falan acti ve o yonde ilerledi. bu kadin basarili bir kadin. hassas yonu de var. mesela ulkede buyuk kotu olay yasansa, yardim etmek icin ilk orada olanlardan. milletine, kulturune ilgili biri. e bunun disinda gordugunuz gibi gosterisi ve show yapmayi da seven birisi. ben bunu tr'de yasayan (illa sonradan gorme olmalarina gerek yok, ki bu kadin kendinden de basarili zaten) kisilerde cok goruyom ve bu kulturel olarak "normal" algilanacak seviyede orada. yeni koltuk takimi almis teyzelerin genc sosyal medya kullanan versiyonu. bir yandan isi bu zaten. kotu degil, sadece itici hareketler, ama hey? ben kimim ki bunu diyecek. takip etmem olur biter. kocasi da kendisi sayesinde o yerlere gelmis sayilir. mutlu mutlu yasasinlar iste.
Tanıştıklarında kocası fakir miydi? Sayesinde nerden nereye gelmiş merak ettim.

Tanıştıklarında kocası fakir miydi? Sayesinde nerden nereye gelmiş merak ettim.
o kadarini bilmiyorum :d benim anlatmak istedigim sey, evli ciftlerden birisi basari yakalasa, otomatik olarak ese de yansiyo ve team olup, akilli adimlar atip, birlikte calisma ve isleri buyutme olasiligi doguyo. dilan'in esi bu yonden sansli iste

o öpmesin de biz mi öpelim o ayakları ?

ayaklarını öpmekle kalmıyordur bence sjjsjsj
değişik bir fantazi anlayışı tabi bir şey diyemiciğimm..

dilan öyle şey yapmaz olsa olsa ayak fetişistidir

Geri