Kocasını sevmeyen kadının 7 özelliği

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
1-konuşmazlar
2-onu etkileyeme çalışmazlar
3-duyarlar fakat dinlemezler
4-detayların farkına varmazlar
5-eşini özlediğini hissettirmezler
6-şefkat göstermezler
7-hiç takdir etmezler
Biliyorum hepinizde fazlası var eksiği yok bu seçeneklerin..

Niye karısıdırlar o zaman…
Yaa bakkk hemen linç
Bacımsu bu seçenekler değişik zamanlarda değişik şekillerde oluşur
Bazen zaman kalmaz çocuk vardır
Kadın robot değildir ki her gün gülerek kapı açsın

cunkiii ona saygi duymazlar (daha). bu yuzden de asagilarlar ve azarlarlar beyefendiyi ve cokca igrenirler ondan, hatta uzak durmak isterler (ev icinde/ev disinda ne kadar mesafe o kadar iyi + ayri yataklar etc). aslinda cok kirici bir sey ya. nasil hala kari-kocalar diye merak eder insan :'

Parasız birakmazsaniz sever. Niye sevmesin.

Boşanmak için çok geç kalmış olabilirler. Sonra ne yapacaklar? Adam ütü yapamaz, kadının geliri yok.

hiçbir şey için geç değil ki ismail. bunu ciddi söylüyorum. adam ütü yapmayı öğrenebilir, kadın çalışabilir. o yüzden kadının bir meslek sahibi olması önemli. o yüzden erkeğin kendine bakabilecek şekilde yetiştirilmesi önemli. şartlar değişebilir, olmaz denen her şey olabilir. o yüzden insan tüm bu değişken şartlara uyumlu hale gelebilecek şekilde yetiştirilmeli. o yüzden hem aile hem de insanın aklını kullanabilmesi önemli.
ben bitik, bu başıma gelen neydi kafasında, kendini tamamen bırakmış insan sevmiyorum, biraz dinlendikten sonra herkes her şeyi aşabilir, tek başına değilse bile biraz destekle.

hiçbir şey için geç değil ki ismail. bunu ciddi söylüyorum. adam ütü yapmayı öğrenebilir, kadın çalışabilir. o yüzden kadının bir meslek sahibi olması önemli. o yüzden erkeğin kendine bakabilecek şekilde yetiştirilmesi önemli. şartlar değişebilir, olmaz denen her şey olabilir. o yüzden insan tüm bu değişken şartlara uyumlu hale gelebilecek şekilde yetiştirilmeli. o yüzden hem aile hem de insanın aklını kullanabilmesi önemli.
ben bitik, bu başıma gelen neydi kafasında, kendini tamamen bırakmış insan sevmiyorum, biraz dinlendikten sonra herkes her şeyi aşabilir, tek başına değilse bile biraz destekle.
Herkes ama 30 yaşında değil. 70 yaşına gelen biri bu söylediklerinin hiç birini yapamaz. Mecburen kaderine katlanacak.

Herkes ama 30 yaşında değil. 70 yaşına gelen biri bu söylediklerinin hiç birini yapamaz. Mecburen kaderine katlanacak.

o yaş grubunun belki birçoğu senin dediğin gibi katlanıyordur, şurada kaç yılım kaldı ki diyeni de vardır. senin tespitine de yanlıştır diyemem o yüzden. ama kaç yıl sonra “eh yeter” diyeni az da olsa var. canına öyle bir tak eder ki insanın gözü görmez bir şeyi. hatta ununu elemiş eleğini asmış olmanın rahatlığı da gelebilir bir grup insana. velhasıl evet, her şey mümkün.

Geri