Kocasını Öldürdü.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Antalya'da ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vurup öldüren Melek İpek (31), jandarmadaki ifadesinde işkence ve cinayeti detaylarıyla anlattı. Melek İpek, "Öldürmemesi için yalvardım. Kızlarımın üstüne kapandım. Tüfeğin dipçiği ile kafama vurdu. Gözüm, yüzüm, kolum ve omzumdan yaralandım. Çıplak halde ve ellerim kelepçeliydi. Avda kullandığı naylon iple cenin pozisyonunda olacak şekilde banyoda buldum kendimi. Baygınken tecavüz ettiğini hissettim. Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Çay kaşığı ve saç tel tokaları ile kelepçeyi açmaya çalıştık ama açamadık" dedi. Melek İpek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.​

Döşemealtı ilçesindeki evlerinde önceki gece çıplak halde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kalan ev kadını Melek İpek, servis şoförü eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldürüp, jandarmayı arayarak teslim oldu. 8 ve 6 yaşlarında 2 kız çocuğu annesi olan İpek, jandarmadaki ifadesinde cinayete giden süreci ve işkence gecesi yaşadıklarını detaylarıyla anlattı.FCB9D6EA-2C12-4798-A38E-3A02F63DA7DD.jpegD95A5616-61DF-4D3E-B818-CA514B385951.jpeg

Korku filmi gibi en yakınına bu vahşeti nasıl yaşatır bir vicdan ?
Şimdi bu kadın ceza almalı mı ?

Bence kadın doğru olanı yapmış ülkede kadını kendi malıymış gibi dövüp öldürenlere ibret olur umarım

flört ettiğim bir kadını, eski kocası baza'nın altına kilitlemişmiş, sevgili olamayınca iyi arkadaş olmuştuk o zaman anlatmıştı.
erkekler çok değişik varlıklar, bunların sapıklık derecesine hayret ediyorum. kadın olsaydım kesin lezbiyen olurdum : ss

kainat, evren ve galaksi liderimiz olsaydım da şahsıma verilen yetkilere dayanarak affederdim.

Tutuklanmış sanırım.

Aferin kız, biraz adam olun şöyle.

ne olursa olsun bir insanı öldürmek suçtur

Bu ülkede üç şey olmayacaksın
Kadın
Hayvan
Hdpli

Hapis yatmak, ölmekten iyi bence.

geberen it burada takılsa
adam sanırsınız
dikkat edin

Cinayet değil bu ya meşru müdafaa. Kadın hayatta kalmak için kendini koruyor. Manyak bir adam mahvetmiş kadını zaten yüzü yaşadığı ızdırabı anlatıyor.

Eğer anlattıkları doğru ise kalbim meşru müdafaa kapsamında beraat almasından yana. Ama ceza alma ihtimali de bence var. Hatta bir miktar yüksek.

İyi bir Avukat tutsun. Hakim de bir insan. Kötü de olabilir, iyi de olabilir. Gönlü kime yakınsa ondan yana karar verebilir.

Geri