kocasından 650 tl'lik ayakkabı isteyen kadınların aldığı cevaplar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben ayakkabıya hep çok para harcarım, daha önce hiç de içim acımadı. Ama bu parayı kendim vermeyi tercih ederim, kimseden isteyemem.
Ayak çok önemli bence. İnsanın ayağı rahat olacak güvende olacak. Çok ucuz ayakkabılarım da oldu rahat olduğuna inanmam önemli ve malesef fiyat bu konuda cidden belirleyici bir faktör.

650 TL lik ayakkabının pahali olduğunu düşünen insan daha önce o kaliteyi ve konforu hissetmemistir örneğin Merrell fiyatın üzerinde konfor sağladığını söyleyebilirim

Kocanizdan sevgilinizden isteyeceginize çalışın alın hemcinslerim.

650 liraya ayakkabı mı var? Oha daha ne istiyorsunuz bi' de geçinemiyoruz diye ağlarlar...​

müstakbel güzel sevgilim
benden böyle şeyler istemez
gibime geliyor

oldu mu aşkım ?

tmm hadi işine bak şunu twittera atayım

Evlenmemiş gibi yaparım.
Bu yoklukta terlik giysin

Ayakkabı giymesin bence. Yalın ayak haliyle sevdim laaağn ben onu.:Df rtgwrtbgqefq

Yaklaşık bi 7-8 sene önce 270 TL’ye bot almıştım... hâlâ giyiyorum.
Verdiğim paranın hakkını verdi fazlasıyla.

Benimki kıyamaz bi dediğimi 2 etmez tüh maşallah :D (koca adayı)

6,5 Sene daha ayakkabı almazsın sanırım ? derdim.

650 tl'lik ayakkabı isteyenler evleniyor ve biz bilek fıraydey bekliyoruz. Olacak iş değil. Ben istemem kimseden öyle şeyler, kendim de o parayı vermem yani ne bileyim uyuyamam geceleri. Kalbim tekler. Zaten ayaklardan hiç hoşlanmam bi de o ayaklar için bu fiyatlar. Değmez.

Dolar aldı başını gitti, 650 liraya adam akıllı ayakkabı bulan varsa bana da link atsın.

Ayak bu dünyayı geziyor alsın tabi ki :)
Benim merak ettiğim, kendi kazancı ile alabilir mi?
Ben alamam, alsam da uykularima zarar verir :)

Ben ucuz ayakkabı görmedim. Çakma bir ayakkabıyı bile 200 liradan satıyorlar.

Hmm demek kocalar bunun için var :O

Ben kendim alıyorum canımm ayakkabılarımı

Geri