Kocasına şişme bebek aldı: "Ben yokken kullanır"

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1198 gün önce görüldü

Kocasına şişme bebek aldı: "Ben yokken kullanır"​

İngiltere'de yaşayan bir kadın, “havasında olmadığı” zamanlar için kocası için kendisine benzeyen şişme bebek satın aldı.

odatv_image_82__6f714384597443.jpg

İngiltere'de yaşayan 23 yaşındaki bir kadın, 28 yaşındaki kocasına "havasında olmadığı" zamanlarda kullanması için bin 500 sterlinlik (30 bin 900 TL) gerçekçi bir oyuncak bebek aldı.

Mirror'ın haberine göre, şişme bebeğe "Dee" adını veren çift, bu fikrin grup seks hakkında konuştuktan sonra ortaya çıktığını söyledi. Grup seks yapmak isteyen çiftin, kadın kocasını kıskandığı için böyle bir yönteme başvurdukları aktarıldı.

Yetişkin içerikli web sitesi Onlyfans'ta içerik üreten çift, şişme bebeğe gerçek bir insan gibi davranıyor, ona elbiseler giydiriyor, araba gezintilerine çıkarıyor ve birlikte televizyon izliyorlar.

odatv_image_82__f12616d4a8394a.jpeg
odatv_image_82__acf412c4d4864c.jpg

Odatv.com

user-matching
user-matching
user-matching
user-matching
auto-user-sync
user-matching
user-matching
user-matching
user-matching

şişme bebek burası neresi, nereye düştüm bööyle der gibi bakıyor .p

İngiltere’nin Warwickshire şehrinde yaşayan 23 yaşındaki Char Grey ve 28 yaşındaki eşi Callum ilişkilerine yönelik olarak ürettikleri çözüm sayesinde herkesi şaşırtmayı başardı. Karısının cinsel birliktelik yaşamak istemediği durumlarda Callum, eşine birebir benzeyen bir seks bebeği satın aldığını ve onunla zaman geçirdiğini söyledi.​

14950817-728xauto.jpg

Sosyal medyadan ilişkilerine dair yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede popüler olmayı başaran 23 yaşındaki Char Grey ve 28 yaşındaki eşi Callum bir süredir üçlü ilişki yaşama fikrine sahip olduklarını dile getirdi. Ancak aralarındaki kıskançlık ve hormonal farklar nedeniyle Callum karısı cinsel birliktelik yaşamak istemediğinde Dee adını verdiği seks oyuncağıyla yakınlaşıyor.

640xauto.jpg

Çevresindekilerin cansız bir bebekle kurdukları bağı eleştirdiklerini dile getiren 23 yaşındaki Char, “Üçlü ilişki yaşamaktan söz ediyorduk ama çoğu kadın gibi ben de Callum’u başka biriyle görmekte zorlanacağımı anladım. İkimizde yeni şeyler denemeyi seviyoruz ve Dee yeni bir soluk oldu. İlişkimizi güçlendirmeye yardım etti” dedi.

640xauto.jpg

Cinsel ilişki bebeği satın almaya birlikte karar verdiklerini söyleyen Char, “Haziran ayında birlikte internetten seçtik. Aslında seçilebilecek çok seçenek vardı. Ama sonunda bana benzediğini düşündüğümüz Dee’yi bulduk. Asla onu kıskanmıyorum. Çünkü orada duygu yok” diye konuştu.

adam çok fazla ilgilenirse, kadın kıskançlık krizine girip kumasının memelerini keser yakında. bu 3 lü ilişki uzun sürmez

Yalnız ben yorum yaparken konu başlığı sevismek istemeyen karısına benzeyen şişme bebek yaptırdı idi. Haliyle benim yorumlar bu başlık altında saçma kaldı

koca yürekli karı
ama “havasında olmadığı" bundan dolayı melekler lanet edebilir sabaha kadar kendisine :p

Geri