Kocasına ismiyle hitap eden edepsiz kadınlar!

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
Konu başlığı biraz degisik.
İstediği gibi seslenir. İsmiyle sesleniyor diye Bunun adı edepsizlik olmaz..

Aşkıkocalikoşkom demek varken mi? Peh.. Edepsizler sizi.

Emir Asaf
Ömer Asaf
Asım Asaf
50 yaşına geldiğinde eşinin " kahvaltı hazır " cümlesini duysam gülme krizine girerim.

Sizde de hiç fikir hürriyeti yok . Burası laik ülke. Isterse birisi eşeğe tapsin video çeksin .eşeğe tapmanin faziletlerini anlatsin . Asıl yobazlık fikir hürriyetine karşı çıkmaktır.

Şimdi forumda ayrı telden çalan bir sürü insan var ..Şimdi biz onlara toptan hücum etsek hoşlarına gider mi?

Bır ülkenin geri kalmis olduğunu nasıl anlarsınız .sanayide savunmada tarımda dışa bağımlıdır .demokrasisi fikir özgürlügu zayıf yada hiç yoktur .hangi inanç din olursa olsun baskı vardır dindarlara öcü gözüyle bakılır .insanlar inançlarını fikirlerini anlatmaktan söylemekten ima etmekten korkar. Daha çok şeyler yazabilirim.

hep aşkım hayatım kocişkom prensim felan mı demeli acaba

Adamı tanımıyorum .birşeyleri kabul yada reddederken kahvehane dayilari gibisiniz. Neye göre adam yanlış yada doğru diyor. . Din konusunda tahsiliniz ne .arapça farsça biliyor musunuz? Kuran _ kerimi baştan sona ezberlediniz mi ? Tefsirini biliyor musunuz? Yüzbinlerce peygamber sözü var ezberlediniz mi? Türkçesini biliyor musunuz.

Böyle konularda dalgamı geçerim giderim genelde. Ama iş artık darlama boyutuna gelmiş. Yazmam lazım o zaman. Evet, kafa ütüleyen dinci zirvalarini ülke rejimi değişmese idi parodi komedi yada folklor olarak değerlendirip gecebilirdik. Saçma sapan mormon fantazileri ile niye ilgilenmiyoruz. Çünkü beni tehdit etmiyor. Ama bu yobaz benim ekosistemimi bozuyor. Erkek egemen toplum referansı ile kadını laubali olmakla suclamakla kalmıyor. Hakaret ediyor. Senin erkek olarak saygınlığın olacak isminle hitab edemeyeceğiz, ama kadın aynı saygıyı görmeyecek. La gidin elinizi yüzünüzü yıkayın. Tevbe edin. Bu mu lan din?

Son düzenleme:
Pomak bey ne anlatiyor allah askina..

Fikir hürriyeti diyorum inanç hürriyeti diyorum. Eğer akp gibi dini kullanan bir partinin iktidara gelmesini istemiyorsanız insanllara doyacak kadar din hürriyeti vereceksiniz. Yoksa oylarına talip olan bir çıkar . Örgüt çıkar. Darlanma yok . Çok yazınca darlanma mi oluyor? Akp den önce cuma namazına giden öğrencileri televizyonlar öcü gibi haber yapıyordu . Siz

Fikir hürriyeti diyorum inanç hürriyeti diyorum. Eğer akp gibi dini kullanan bir partinin iktidara gelmesini istemiyorsanız insanllara doyacak kadar din hürriyeti vereceksiniz. Yoksa oylarına talip olan bir çıkar . Örgüt çıkar
Kocasina ismiyle hitap eden kadin & akp baglantisi beni bir miktar tuhaf duygulara surukledi..

Geri