Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

Konu sahibi son olarak 3050 gün önce görüldü
konunun bu sayfasındaki yorumlar efsane olmuş çok güldüm ahahjdjasda

Konuya bak :mrslkm: bu mevzu aliskanlik haline gelmisse saygisizlik olarak incelenmeli bence. Esler birbirini adam yerine koymaktan vazgectikce o evlilikten biseyler gidiyor. Evlisiniz diye birbirinizin mali mulku kulu kopegi degilsiniz. Haddinizi bilin sinirlarinizi cizin.
Cok mu ciddiye almisim bilemedim ama bence durum ciddi :aeg:

Sadece osurmak boşanma sebebi değildir. Ancak kocanın (hastalık, hazımsızlık vs haricinde ) sürekli osurmasından kaynaklı olarak sürekli oluşan tartışma veya hakaret suçlarına istinaden şiddetli geçimsizlikten boşanma davası açılabilir. Ana kaynak osurma değil şiddetli geçimsizliğe girer. :)

ben ne demiş ona bakmaya geldim.evet sebebidir demiş.
aslında rahatsızlığı varsa mantıksız bilerek yapıyor bir de kahkaha atıyorsa mantıklı.

Yorumların hepsini okudum da,evli olmadığım için sanırım kafamda pek bir şey belirmedi.
Fakat şöyle bir durum var; zamane evlileri evlerinde en ufak sorunu bile büyütüp boşanmaya gidiyorlar.
Afedersiniz ama tuvaletini tuvalete yaptı diye bir gerekçe bile sunarak boşanma hakkı olacaklar oluşuyor.

sebepler sonuçları doğurur. Aslında demek istediğim şudur; Örneğin evde sürekli geğiren, osuran vb. (sağlık sorunları olanlar haricinde) kişinin keyfi olarak yaptığı durumlarda eşi ile arasında bunlara bağlı olarak sürekli tartışma çıkıyor ve bu konu yüzünden hakaret ediliyorsa boşanma davası açabilir. O yüzden sadece kocam osuruyor, geğiriyor ama bana iyi davranıyor, tartışmıyoruz bundan dolayı boşanmak istiyoruz dendiğinde boşanma sebebi sayılmaz. :)

Beraber yaşayın o zaman evlenmeyin.

Çok eşli olsam günde 5 kadın boşardım demek ki.
Ayda 150 kadın
Şubatta 140 ama
4 yılda bir şubatta 145 olur.
31 çeken aylarda 155 kadın boşama potansiyelim var.
Ne güzel dünya.
Hiyyyy
Kadın bitti.

seven gaz maskesi kullanır

324195468_tn50_0.jpg

Adam diyelim yapti, yaptıktan sonraki tutumu da önemli. Kendini tutamadığı için oluyor ve olduktan sonra mehcupluk hissediyor, özür diliyorsa açıkçası tolere edebilirim gibime geliyor. Ama uzerine bir de honkurerek güler ya da pirtlatip hicbir şey olmamış gibi keyfine bakmaya devam ederse bu bir noktadan sonra onun o pirtlattigi yerlerini picaklamama sebebiyet verebilir. :liv:

lokmasını sayar gibi kocasının osuruğunu mu saymış :ddd

arada demek ki bir kıvılcım kalmamış
ufak tefek şeyler göze batmaya başlamış derdim ama ufak tefek mi osurmak bilemedim

çözümü var. yuvanızı yıkmayın arkadaşlar

abdest-koruyucu-tipa_1429630.jpg

Grifikir'in bir de üstümdeki beyfendinin yorumu beni gülme krizine soktu.:)
Yorum yok diyip gitmek istiyorum.

Beton dökün olum niye boşuyorsunuz. Hayir yani severken osurmuyor muydu ?

Iyi güldüm gece gece.Tesekkürer.

Evlenirsem telefondan, evden her yerden interneti kesicem. Yasak koyucam karıma bu tarz yerleri.

Bu ne lan kimsenin özeli kalmamış. Allah bilir daha neler tartışıyorlar kendi aralarında.

Bir nedeni vardır mutlaka, nedeni varsa bir tıbbi çözümü de vardır. Çözüm red ediliyorsa kesinlikle boşanma nedenidir bence. Çok daha öften püften nedenlerle boşananları duydum. Genelde boşanmalarda gerçek neden, diğer partnere duyulan saygıdan veya kendi kusurunu açığa çıkarmakdan korkulduğu için söylenmez. (Ama herkes bilir)

Geri