Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

Konu sahibi son olarak 3049 gün önce görüldü
Kadınlar Kulübü'nde az önce denk geldiğim başlık. Orada, o saatte ne işin vardı diye sormayın, burası laik bir ülke.

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_55_05.png

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_55_31.png

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_55_42.png

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_56_07.png

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_56_38.png

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_56_48.png

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_57_05.png

Ekran_Resmi_2018_01_29_12_57_15.png

Konu başlığı biraz şey :d ama görüşümü söyleyecek olursam, kimse kimsenin yanında o kadar rahat olmasın lütfen. Eş ilişkisi diğer bütün ilişkilerden farklı kabul, fakat bu başka bir şey. Bunu istemdışı oluşturan herhangi bir sağlık problemi yoksa, karşı tarafı tiksindirici olur. Salt boşanma sebebi olur mu bilemem tabi evli olmadığım için ancak uzaklaştırıcı olur. Ve bence eşlerin birbirlerinden tiksinmesi, evliliği temelinden sarsar.

Daha mantıklı bir boşanma sebebi yoktur herhalde kajshdk

abi sesli gülüyorum şuan agjsknahs

yalnız Larien konuya bütün hanımlığı, kibarlığı naifliğiyle yorum getirmiş :) Nasıl gülmeden yazabildin o cümleleri :)

Yorumlardan birinde, gerdek gecesinde kadını yorgan altına alıp var gücüyle osurmuş yazıyor. Manyak mı mk bunlar ne biçim insanlarla evleniyorsunuz kızlar.

İlk defa bir konu hakkında görüş belirtemedim. Mantıklı sebep olsa bile bunu hakime nasil anlatabilirsin ki? Yada bir insan ne kadar osurabilir? Mavi ekran verdim :(

Ne sebeplerle boşanıyorlar çok da abes gelmiyor bu.
Tabi direkt boşanmak yerine sağaltım yoluna gitmek daha mantıklı gibi zira dk başı gaz çıkarmak normal bir şey değil.

Orada, o saatte ne işin vardı?

[/QUOTE]Bu adamlar eşlerinin yanında osurarak ne yapmak, nereye varmak istemektedirler![/B]

Gecen bir arkadasım kız arkadasıyla afedersiniz ben yaptım ıhh sende yap oda ıhh telefonda konusuyorlar haa bunları ben tabi dinliyorum sonra telefonu kapatı bu boyle bir 30 dk sürdü baktım cocugun suratına o bana baktı olum dedim ne yapıyorsun sen oyle kızla abi dedi Osuruk yarıstırıyoruz.Boyleleride var.

:zuha:
kizlarla kahve muhabbetindeydik, muhabbete de geyikli bi konu lazimmis, bakiniz bulduk.

Magandalığından yorumu da enteresan yalnız. İstanbul'un o keşmekeşinde yolda, otobüste, nerede olursa olsun, denk geldiğimiz magandaları "karının yanında zart zurt osuruyorsundur da sen şimdi" diye tersleyebiliriz bence. Adamın yaşayacağı anlık şok kaçmak için ideal bir an yaratacaktır.

senin aşık olduğun bey yapar mı sence böyle şeyler :)

yaf hakikaten resmen üstümde tayyörümle yorum yapmışım :sırıt:

evet pis şeyler rahatsız eder

Geri