Kocan Kadar Konuş

Konu sahibi son olarak 873 gün önce görüldü

Bence oldukça başarılı sizin için bilmem ezgi mola mühtiş bir oyunculuk sergiledi,murat yıldırımda aynı zamanda.​

Tv de izledim bir ay evvel
Evet eğlenceli komik filan ama hani sinemaya gidip izlenecek kadar da matah değildi .p

Nedense bu film'in 2 bölümünde de kendimi görüyorum .
İlkinde şu an ki erkek arkadaşım ile ayrilmistik annem evlenmemizi istiyordu 2. de bu raddeye geldik filmi beraber izledik kendimi gördüm desem abartmam sanırım.

Herkesin basına aynı şeyler mi geliyor yoksa 30 dan sonra evlenince böyle mi oluyor? :p

izlemedim, falsolu olduğu adından belli olan filmlerden uzak durun kızlar rüştünüzü ispatlamak için kocanıza muhtaç değilsiniz :p

ilk filmi murat yıldırım ın yüzü suyu hürmetine izlemiştim (yalan, tv de denk geldi .p)
ikincisinin ilkinden daha kötü olduğu söylentileri çıkmasaydı bile izlemiycektim.
tşkler .p

Zaten filmde karı-koca ilişkisini anlatmıyor ismine aldanıp yorum yapmayalım lütfen :d İnsan ilişkilerini ele alan bir köşe yazarının hikaye kitabının filme aktarılması. Toplumun kadınların üzerinde kurduğu "Evlen artık" baskısı ile girdiği mücadeleden bahsediyor gayette eğlenceliydi hem kitabı okuyup hem filmi izlemiştim. Vizyonda olan diğer filmler yüzünden ikincisine sıra gelmemişti ama Bizans Oyunlarından daha çok hoşuma gideceğinden şüphem yok.

Geri