Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016)

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
423382.jpg

Vizyon Tarihi: 01.01.2016

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Senarist: Kıvanç Baruönü, Şebnem Burcuoğlu

Tür: Komedi

Süre: 108 dk.

Oyuncular: Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Hümeyra, Baran Erdoğan, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Eda Ece

Konu: Kocan Kadar Konuş'un bu devam filminde, geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor.

[YOUTUBE]lvZM0lbgJuQ[/YOUTUBE]​

Filmin devam ismine bakanlar Terminator serisinin devamı zannedebilirler. 3. serinin ek ismini şimdiden merak ettim.

Dün O kadar kalabalıktı ki sanirim bugün gidicem:(

Diriliş falan hakikatten komik olmuş :D resident evil mi la the walking dead mi olm bu neyin dirilişi :D

Bugün gideceğiz, benim de dirilişim olur diye ümit ediyorum. Kadın erkek ilişkilerinden yürürüm diye düşünüyorum sinema çıkışı.

İlk seriside komik değildi bence abartı

bence ilk film kadar güzel değildi ama yinede zaman kaybı olarak bakamam
ben beğendim,eğlenceli bir seri olacak bence :şirine:

ilkini murat yıldırım için izlemiştim. bunu onun için de izleyemiycim galiba xd

idare eder bi filmdi , en azından klasik Türk filmleri standartının üstündeydi ;)

buna da gittim zıkkım olasıca gitmeseydim daha iyiydi
parama yazık oldu
normal bir tv dizisi gibiydi

Benim izleyeceğim tarz film değil.

Kıza istediği gelinliği bile sectirmediler. Cinayet /intihar sebebi kabus resmen.
İyi yaptı o da aferin :p

Geri