Kocamla Fikirlerimiz Çok Farklı

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben çocuk istemiyorum fakat kocam...

Kocamla 1 yıllık evliyiz. Eskiden ileride çocuğumuzun olması hakkında hayller kuruyorduk. Hiç istemiyor değilim fakat erken buluyorum. O ise çok hevesli. Çevresindeki arkadaşlarının çocukları olduğu için onlara özeniyor ve onları gördükçe mutlu oluyor. Ben 26 kocam ise 28 yaşında. Her ne kadar aramızdaki yaş farkı çok az olsa da ben önümde çocuk için daha 2-3 sene gibi bir süre görüyorum. Açıkçası o kadar da hevesli değilim. Bu pandemi döneminde değil fakat ilerisi için gezip tozmak yaşımız geçmeden bu gençliğimizin tadını çıkarmak istiyorum. Çocuk olunca gezip tozmak daha zor bir hale geliyor çevremden gördüğüm kadarıyla. Çocuk "evin neşesi" derler. Kocamın hevesli olduğunu görüyorum, onu üzmek de istemiyorum ama benim için şu an çok yakın bir tarih gözümü korkutuyor ne yazık ki.

Onla bu durumu oturup konuşmayı düşündüm, zaten anlayışla karşılayacaktır ama üzüleceğinden eminim. Birbirimizi bugüne kadar neredeyse hiç kırmadık ama bu küçük bir mesele değil, hayatımızı değiştirecek bir konu. Ona bu durumu en güzel şekilde nasıl anlatacağım hakkında bir fikrim yok, onu çok sevdiğimden kırmak istemiyorum...
alıntı

Iste...calissa bu sorunu cözerdi.

Bu kadınlarda...evlenmeden önce çocuk hayalleri kuruyolar sonra kem küm..gezip tozayım bekleyimmm birazzz neyi bekliyosa yap işte bebişini büyüsünnn....aaaaa
aman naparsanız yapınnnn

Bende istemiyorum bosan gel

anlık heves çocuk doğunca bazıları pişman oluyor
onun dışında çocukları doğurup doğurup pusetlerle avm köşelerinde fink atanlar size de selam olsun

Ilk yildan zaten ne cocugu ya? Sonra, suruyle ayrilan insan… Bak bakalim esinle anlasabiliyor musun, kendi aile ici dengenizi olusturdunuz mu… Sanki bana neyse ama bir sinirleniyorum :D

bizim cevaplarımızı alıntı yaptığın kişi görecek mi, ona göre tavsiye verek.

Çocuk yapmadan önce evliliğin oturması gerekiyor bence.

Derhal boşayın. Yeni herif bulun, her zaman yenisi iyidir, hem iştahı da yüksek olur, 3 yıl raf ömrü var sonra boşayın hemen hop yeni herif.

millet çocukla dünya turu yapıyor. şimdi gezip eğlenmeye engel görürsün, hamile kalınca bedenimi bozdu dersin, doğurunca uykularımdan etti... üfff bitmez bu söylenmeler.

Geri