Kocamın Ailesi 23.Bölümde Çalan İlk Kez Aşık Olanların Şarkısı Şarkı Sözleri

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
Kocamın ailesi dizi müzikleri, kocamın ailesi 23. Bölümde çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi son bölüm çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi ilk kez aşık olanların şarkı sözleri, kocamın ailesi son bölümde çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi son bölümde çalan şarkı,bu ilk kez aşık olanların şarkı sözleri, uğur akyürek ilk kez aşık olanların şarkı sözleri

Gözlerimde o pırıltıyı gördüm bugün
Ne kadar yalnızdım oysa ki ben dün
Oldu oldu sonunda şu ruhum aşık oldu
Geçmişime ait olan sahte aşk tortularım kayboldu
Bu ilk kez aşık olanların şarkısı dinleyin
Eğer aşksız olanlar varsa aramızda ümit etsin
Bu ilk kez aşık olanların şarkısı söyleyin
Eğer aşksız olanlar varsa aramızda ümit etsin​

Kocamın 25 aralık çalan şarkı, kocamın ailesi 25. Bölümde çalan şarkı, kocamın ailesi son bölüm çalan şarkı, kocamın ailesi dizisi olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi şarkısı dinle, kocamın ailesi son bölümde çalan olmayacak bir hayal şarkısını dinle, kocamın ailesi son bölümde çalan cem özkan şarkısı,olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi şarkısını dinle, cem özkan olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi şarkısı

[YOUTUBE]tsN1NnLLvqI[/YOUTUBE]​

Kocamın 25 aralık çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi 25. Bölümde çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi son bölüm çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi dizisi olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi şarkı sözleri, kocamın ailesi son bölümde çalan olmayacak bir hayal şarkısının sözleri, kocamın ailesi son bölümde çalan cem özkan şarkısının sözleri,olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi şarkı sözleri, cem özkan olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi şarkı sözleri

Olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi
Sonra kuşkular sardı bedenimi
Kocaman bir aşkın içinde kayboldum
Bulamam yolumu sen olmayınca
Yanımda kalsan hep yanımda olsan
Gitmesen dursan öylece baksan bana
Söz versen, sözünden hiç dönmesen
Ömrün boyunca hep beni sevsen
Ama çok zor bırakmazlar aşkımızı yaşatmazlar
Birbirimize kalkan olamazsak eğer
Kocaman bir aşkın içinde kayboldum
Bulamam yolumu sen olmayınca

kocamın ailesi 1 ocakta çalan şarkı, kocamın ailesi çaresizim şarkısı, kocamın ailesi son bölümde çalan şarkı,funda çaresizim şarkısını dinle, kocamın ailesi son bölümde çalan çaresizim şarkısını dinle

[YOUTUBE]yjijahQK6O8[/YOUTUBE]​

kocamın ailesi 1 ocakta çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi çaresizim şarkısının sözleri, kocamın ailesi son bölümde çalan şarkı sözleri, funda çaresizim şarkı sözleri, kocamın ailesi son bölümde çalan çaresizim şarkısının sözleri

Seversin sevmez gel dersin gelmez
Bu acı bitmez çaresizim çaresiz
Gün gelir arkasından koşarsın bekle dersin
Bir kere dönüp bakmaz çaresizim çaresiz

Bir gün gelir aşk biter insafsızca terk eder
Bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır

Beklerim gelmez haykırırım duymaz
Ağlarım bilmez çaresizim çaresiz
Ne yapsam bilmem ki arkasından gitsem mi
Sonunda ayrılık var çaresizim çaresiz

Bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır

Seversin sevmez gel dersin gelmez
Bu acı bitmez çaresizim çaresiz
Bir zamanlar ne mutluyduk, gelecekten umutluyduk
Gitti her taraf sessiz çaresizim çaresiz

Bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır.

Kocamın ailesi dizisinde çalan kınalı kuzum şarkı sözleri, kınalı kuzum şarkı sözleri, kocamın ailesi dizisi sanki canımdan can gidiyor şarkı sözleri, 1 ocak 2015 kocamın ailesi dizisinde çalan kınalı kuzum şarkısının sözleri, aliye mutlu kınalı kuzum şarkı sözleri

Sanki canımdan can kopuyor
Sanki bütün dünya yıkılıyor
Gidiyor musun gözümün bebeği
Üstüm başım daha sen kokuyor.
Bayram seyrandı sesinle bu ev
Yanıyor şimdi alev alev
Son gücümle salladığım bu el
Hatrında kalsın ağlamayasın
Kınalı kuzum sakın üzülme
Gülüşüne güller laleler dolsun
Kınalı kuzum tek dileğim var
Bahtın benden güzel güzel olsun​

Dün akşam ekranlara gelen ve Fox Tv de yayınlanan Kocamın Ailesi isimli dizide çalan Kınalı Kuzum Şarkısını Aliye Mutlu Seslendiriyor

Kocamın Ailesi 26.Bölümde Çalan Çaresizim Çaresiz Şarkısını Funda söylüyor

Çaresizim, 1976 yılında sanatçı Funda tarafından söz, müziği yazılarak ve söylenen 45'lik şarkıdır. Şarkı en son sanatçı Zuhal Olcay tarafından tekrar yorumlanmıştır.

Geri