Kocamdan İzin Almam Diyen Kadın

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4729 gün önce görüldü
Evliligi cocuk oyuncagi sanan insanlar.

30 yillik evli babam bile gec geldigi 5 dakikanin hesabini veriyo, sen hayirdir xd
Izin almak degildir zaten o .p

Gizli saklı olmaz.. izin denemese bile adına paylaşmalı bence.

Kimse karisindan izin almam diyen koca konusunda sozluk konusu acmazken, kadinin sanki bir goreviymis, kendi basina karar veremezmis, evinin "diregi, reisi, osu, busu" erkekmis, o yuzden son sozu o verirmis gibi lansettirilmesinden bikmadiniz mi?

Hayati paylasiyorsunuz, adi ustunde paylasmak...
Kimsenin kimseye ne ustunluk kurmaya, ne son sozu ben soylerim demesine gerek yok. Bana ve kararlarima saygi duymayan bir erkekle de benim isim yok.
Kendinize biraz sayginiz olsun. Bu, kararlari birlikte almayacaginiz anlamina gelmiyor, sadece senin sahibinmis gibi davranilmasina da goz yummayin. Erkeklik dediginiz sey de son sozu ben soylerimle olmuyor beyler, birazcik buyuyun, vizyonunuz ve dunya gorusunuz olsun.

İzin istemek genelde karşı tarafın yapmasını istemediği bir şey için yapılır. Örneğin; Patronun en sevmediği şeylerden biri çalışanının izin istemesidir. Bu erkek yada bayan için farketmez eğer karşı tarafın istemediği bir yer, şey, konu ise sevgili isek babasından izin almayı bilecek, evli isek benden izin almasını bilecek. İzin vermediğim sürece yapamaz. O da izin vermediği sürece yapmam. Bunu bilmiyorsa kusura bakmasın en başından kaybeder. :)

Karşılıklı izin alınmalı bence yoksa sosyal arkadaştan farkı kalmaz ki.

İzin almak gibi saçma bu durum yok. Niçin izin alıyorum ? Fikir almak olabilir belki. Ben bir şey istediğim de bunu alabilir miyim ya da ben buraya gideceğim dediğimde gidebilir miyim diyecek değilim.
Ortak bir hayatı paylaşan iki insan birbirine karşı sorumludur ama sahibi değildir anlayış empati saygı bunlar çok çok önemli şeyler. Her şey canım cicim mic mic ilişki yaşamak ile olmuyor bir süre sonra sıkılıp monoton bir ilişkiye bagladiginiz vakit evliliği kotulemeye başlıyorsunuz sonra.

Biraz kendi başınıza tek biri olmayı deneyin.

bizim avrat izin isteyince hayır diyorum yaaaaaaa diyor tamam tamam hadi diyorum.

çomar turnusolu bir başlık.

izin almak diye bir şey yok.
bi kadın zaten evlendiyse, evlilik sınırları çerçevesinde yapacağı ve yapmayacağı şeyleri bilen olgunluktadır. zekası falan vardır. çünkü evlenmesine izin verilmiş yani.

şunlarla, şuraya gideceğim diye söylemesi yeterli.
tahmini dönüş saati bileyim bir de.

rapor almak için dokuz takla atsın

aaa, nekadar ayip. Kocalar artik tuvalete gidebilmek icin bile izin alirken hic yakisti mi bu tavir, ey kocamdan izin almam diyen kadinlar.

Sorun degil benim icin izin almak falan, madem her seye karsi cikicaz tahammul edemicez niye evleniyoruz ki evliligin sonunu getirmeye gerek yok, gayette bu konularda hosgoruluyum dinlerim izin de alirim sorarim da falan.

Geri