'Kocam 2 Bin 700 Kadınla Mesajlaşıyor' Deyip Boşanma Davası Açtı

Konu sahibi son olarak 858 gün önce görüldü
Mimar A.K., iş adamı kocası L.K.'nın sahte sosyal medya hesabından tam 2 bin 700 kadınla mesajlaştığını ve bu kadınlara cinsel fotoğraflar gönderdiğini ileri sürerek boşanma davası açtı.

kocam-2-bin-700-kadinla-mesajlasiyor-deyip-9113474_7764_o.jpg

Mimar A.K., özel bir hastanenin yünetim kurulu üyesi olan kocası L.K.'nın sahte sosyal medya hesabından tam 2 bin 700 kadınla mesajlaştığını ve bu kadınlara cinsel içerikli fotoğraflarını gönderdiğini söyleyerek boşanma davası açtı.

SATILMAMASI İÇİN TEDBİR KONULMASINI TALEP ETTİ

A.K., 5 yıl önce evlendiği kocasından aylık 50 bin lira yoksulluk nafakası ile 10 milyon lira tazminat istedi. Ayrıca Ataşehir, Bakırköy ve Yeniköy'de üç taşınmaz ile Sapanca'da 1.5 dönümlük arsa, Denizli'de maden ocakları ve arazisi ile tüm banka hesaplarına satılmaması için tedbir konulmasını talep etti.

MESAJLARI GÖSTERİNCE OLANLAR OLDU

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran A.K., dilekçesinde eşinin kendisinden uzaklaştığını ileri sürdü. Mesajları eşinin kız kardeşine gösterince kullandığı tüm kredi kartlarının iptal edildiğini, müşterek kullandıkları villayı boşaltmasını istediğini ileri sürdü.

Alıntı

ben aylık 50 bin lira yoksulluk nafakasına takıldım o nası bi yoksulluk la

normal insanlarda ayrılık;

annemin evine gidiyorum.

zenginlerde ayrılık;

hiç bir yere gitmiyorum , nafakamı ver

"Sen 2 bin 700 kadın, mesaj yapmışsın. Sen o 2bin 700 mesaj ne yazdın" demelere gelinmiyor. Görüyoruz ki var olan rollere araştırmacı gazetecilik de ekledi. Bu arada adamda 3 köy nüfusuna ulaşmış...

Buranın bu kadar canına okuduktan sonra duruşmaya geçelim.

Kadın iri ve diri. Erkek ise cümlelerini ağız içinde tekrirde.

Benim şuçum yok hakim bey!
Tahriklere kapıldığım doğrudur ama özümde nazik evine bağlı biriyim.
İki gözüm önüme aksın 896 sını eşime benzettim. Önce hep ''allah günah yazmasın ama'' diye başlayıp kelimelerle iş gördüm. Böyle de düşünceliyim... Düzenli olarak dolup boşalıp katliam gerçekleştiriyordum. Durmayı bilemedim, ipin ucunu göremedim.

Pişmanım hakim bey, terbiyesizim.
Özür diliyorum.

Abiyi takdir ettim valla 2700 kadın ne demek ya :D

Turkcell bunu beğendi

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha deyip te baska bir se
Y demiyirum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2700 ne ya hu=)

Yoksulluk nafakası da fena değilmiş ha.

Kadının talep ettiği nafakadan çok ihtiyarın 2.700 kadına pörsümüş organını göstermesi daha iğrenç geldi.

Bunun gibi ahlaksızların donuna kadar elinden almak lazım. O zaman yüzüne kulun birisi dönüp de bakacak mı görsün.

erkek başına düşen kız sayısını hesaplıyordum kasa açık veriyordu böyle adamlar yüzündenmiş hep.

aylik 50.000 TL bana versin beni de
edit; aldatsin.

A.K., 5 yıl önce evlendiği kocasından aylık 50 bin lira yoksulluk nafakası ile 10 milyon lira tazminat istedi. Ayrıca Ataşehir, Bakırköy ve Yeniköy'de üç taşınmaz ile Sapanca'da 1.5 dönümlük arsa, Denizli'de maden ocakları ve arazisi ile tüm banka hesaplarına satılmaması için tedbir konulmasını talep etti.

abla bildiğin olayı duygusala bağlamış

Hangi birine cevap yetiştiriyor bu be :dd valla çok sabırlıymış

Geri