Kocaelispor - Fenerbahçe ( 0-2)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
E hadi bakalım tam gaz devam. Kante de gelmiş galiba. Bi ben kaldım sanırım teklif götürmedikleri ama borservisim kimde bilmiyorum. Her türlü tamam der imzayı atarım gibime geliyor. Ucuza gitmesem bari.

sezon başının bu haftaları işte.. lider takım taraftarları bu ligin çok üstündeyiz edalarında olduğu zaman aralığında velhasıl lider takımı yenmiş zor bir deplasman kocaeli .. kante ile beraber bir kanat bek ile golcü forvet ile bu işin tamam olacağı inancındayım velhasıl bu sene başka boyutta ensenizdeyiz bir nefes kadar.. bu sene süper ligin zor deplasmanlarından birinden alınan değerli bir üç puan ..

devranın dönmesine az kaldı ..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco'nun maç sonu açıklamaları

"Marco'nun golü bizim için önemliydi ama Ederson'un kurtarışı da önemliydi. Harika bir atmosferde, agresif bir rakibe karşı oynadık. Merkezde, adam adama baskı yapıyorlardı ve biz de oynama şansı bulamadık. Oyuncularımın fikir belirtmeleri hoşuma gidiyor. Golü bulduktan sonra, oyun içinde doğruyu da bulduk. Daha cesur oynayabilirdik."

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın maç sonu açıklamaları

"İlk yarı değil, her iki yarıda da etkili olduğumuzu düşünüyorum. Gerçekten oyuncularımız ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Çok üzüldüğüm bir maç oldu bu... Oyuncularım adına çok üzüldüm. Çok mücadele edip, çok istediler. Asensio, güzel bir gol attı. Taraftarlarımıza, üç puan hediye etmek isterdik."

Geri