Kocaeli’nde dolandırıcı baba ve oğul sokak ortasında öldürüldü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kocaeli'de 1 milyon 600 bin TL'lik arabasını almak isteyen kişilerin sahte evrakla parayı ödendi gösterip noterde satışı almaları sonucunda dolandırılan ve hukuk mücadelesinden sonuç alamayan İzzet Kalyon, dolandırıcı baba oğulu öld*rdü. (KaramurselTv)

Bu olayda asıl sorumluluk noterde değil mi, notere tazminat davası açılması gerekmiyor mu?

güvenli ödeme sisteminden önce yapılmış bir işlem. noterlik bir şey yok.
lehe sonuç alacağını bilmeden yıllarca hak mücadelesi verirdi, en azından bu iki dolandırıcıyı toprağa gönderip adaleti kendince sağlamış.

Ben bu adamlara şimdi üzülmüyorum insanların binbir zorluklarla biriktirdiği parasına malına göz dikiyorsun gasp ediyorsun bunun bir geri dönüşü olacaktı elbette.

Etki Tepki olayı

• Beğen
Tepkiler: ne
Adam dolandırılmakla kalmadı. bir de hayatı kaydı. Silah sahibi olmayı bu nedenle sakıncalı buluyorum.

Bankalar uzun zamandır 'sahte dekont' dolandırıcılığı ile ilgili uyarı yapıyor ve noterlerin de bu riske karşı kontrol önlemi alması gerekir yoksa ortaya çıkan tablo ortada.

Noter'ler de insan. Pay bile almış olabilir.

Şu zor zamanda geçim sıkıntısınin zirvede olduğu bir zamanda insanların sabrını denemeyin hayalleri ile oynayıp zar zor biriktirdiği paralari almayın

Birini öldürmek suç ve hapis cezası var ama bu amcama üzüldüm. Keşke af falan çıksada hapis yatmasa. Adamın arabasını alıp ödemesini yapmamışlar kasıtlı olarak birde sahte dekont hazırlamışlar. Pişkin pişkin git başımızdan paranı vermiyoruz demişler. Adamda hukuk mücadelesi verip uğraşmış durmuş, orda da bir sonuç alamamış belkide canına tak etmiş gitmiş bunları vurmuş. Yazık değil mi kaç yaşında adam yüzde bir milyon haklı olduğu bir konudan ötürü elini kana bulamış ve şimdi cezaevinde yatacak. İki tane haram para sevdalısını vurduğu için.

Ben de olsam ayni seyi yapardim.

Birini öldürmek suç ve hapis cezası var ama bu amcama üzüldüm. Keşke af falan çıksada hapis yatmasa. Adamın arabasını alıp ödemesini yapmamışlar kasıtlı olarak birde sahte dekont hazırlamışlar. Pişkin pişkin git başımızdan paranı vermiyoruz demişler. Adamda hukuk mücadelesi verip uğraşmış durmuş, orda da bir sonuç alamamış belkide canına tak etmiş gitmiş bunları vurmuş. Yazık değil mi kaç yaşında adam yüzde bir milyon haklı olduğu bir konudan ötürü elini kana bulamış ve şimdi cezaevinde yatacak. İki tane haram para sevdalısını vurduğu için.
Hani “kader mahkumu” derler ya… Bu amca da gerçek anlamda öyle. Açıkçası ölen oe ve oee için üzülmedim. Bu amcaya üzüldüm.
Olayı bilmeyenler için 6 ay önce yapılmış bir röportaj;

Hani “kader mahkumu” derler ya… Bu amca da gerçek anlamda öyle. Açıkçası ölen oe ve oee için üzülmedim. Bu amcaya üzüldüm.
Olayı bilmeyenler için 6 ay önce yapılmış bir röportaj;

İzzet amca çok uğraşmış hukuk mücadelesi vermiş ama adamla resmen dalga geçip paranı vermiyoruz demişler. Adamın parasını versene şerefsiz, senin değil o para. İzzet amca daha önce YouTube'ye video atıp derdini millete bizlere duyurmak istemiş. Yazık bu amcaya çok üzüldüm valla.

Üşenmedim videoyu sonuna kadar izledim.

Yalniz heriflerde ne cesaret varmis. Gitmis karamurselli adamlari dolandirmis.

Geç gelen adalet, adalet değildir sözümü ispat eden bir olay olmuş resmen.

Çok yatacağını sanmıyorum. Hafifletici sebepler var. Normalde tasarlanmış olmasına rağmen, sayılı ceza alır diye düşünüyorum. 18 sene verirler yüksek ihtimalle. 6 sene kapalı yatar, açığa çıkar. Umarım öyle olur. Bu dolandırıcılık olaylarında kovuşturmaya yer yoktur kararı bile çok çıkıyor. En mülayim insan bile cinnet geçirebilir. Dayı için geçmiş olsun diyorum. Ölenlere rahmet dileyecek bir hissiyat oluşmadı bende.

Geri