Koca parası yemek

Konu sahibi son olarak 660 gün önce görüldü
ben kendime koca parası yiyor dedirtmem diye birşey yok buldunuzmu çatır çatır yiyin yoksa onlar yedirtecek başka biri mutlaka bulur demısler. :cici:
katılıyorum :heyoo:

Ezik bi durum, kocaya muhtacsin falan. Ki bunun farkında olup ne eziyetler çektiren kocalar var. İğrenç. Herkes için degil tabi bu. Hem herkesin hayatına kimse karışamaz. Assfhhsgsgs

Adam gibi bir es zaten kazandigi parayi, maasini karisina verir. Kadin da eve lazim olan seyleri alir. Eskidende boyleydi. Koca parasi degil o, aile parasi. Ve kadin ne isterse yapabilir o parayla, tabii ilk basta evi-yemegi-cocuklarin ihtiyaclarini, sonra da BI guzel alisverisini yapar. Ne var bunda sanki.

Onasıl bir şey ki nasıl yenir

Madem sözde sevip evlendin, ne diye adamın kazandığı parayı çar çur ediyorsun be aciz kadın, sevgi bumudur? '' dedirten durum.
-Eğlenmelik hatunlardır. Eğlenip atacaksın bi köşeye sonra da ceketini alıp arkana bile bakmayacaksın.

Beraber carcur ederiz etceksekte

Ama yazidaki olay kocaparasi yiyenler evlenmek icin degil zengin birini soguclemektir ole insanlar erkegin arzularini yerine getirip hic tasalanmadam yarin kurk alcam para versene askooom digen bilincli sogucleyen filmlerden firlamis kadinlardir...

Ayrica bi kadin sizi milyoner edebilir tabi trilyonerseniz (:

Feda olsun sevdiğime çatır çatır yesin.

Evlendikten sonra sen ben ortadan kalkmalı biz olarak düşünülmeli.

Karı-koca arasında rekabet mi vardır ki, huyum değil, daha çok kazanırım, ayaklarımın üstünde dururum vs sözleri. SiyahBeyaz'a sonuna kadar katılıyorum.

Aman herşey yalan, böyle ne idüğü belirsiz zemberek laflar bile insanı evlilikten soğutur.

Cok da kahrolanasi bi durum degil. Ev hanimi olup esinin maasini paylasan bir cok insan var. Sahsim adina konusursam emek verip beraber kazanip harcamaktan yanayim.

Değişti artık kadın parası yiyorlar.

Geri